EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Értékelési szokásokat mutatunk a vendéglátásban és a turizmus területén, valamint azok eredményeit.

A lenti videóban áttekintettük a 2018/2019-es éveket érintő lokális marketing kutatás eredményeit, melyek Magyarországon készültek. A kutatásban több, mint 700 válaszadó vett részt: gasztro vállalkozások, szállodaipar és turisztikai szolgáltatók. 

A videóban érintett témák és vélemények azonnal hasznosíthatóak lesznek számodra az összes értékelőplatformon.

Google Cégem vélemények:

A kutatás – nem meglepő módon – egyértelműen kimutatta, hogy a második legfontosabb véleményezési platform Magyarországon a Google Cégem felülete, ahol természetesen minden iparág véleményezése helyet kap. Itt tudod elolvasni a Google Cégem véleményekről írt teljes útmutatóm, amit segít a témakört nem csak a turizmus, hanem általános oldalról is megközelíteni. 

A vélemények főképp a turizmus területén ezen a felületen kikerülhetetlenül meghatározóak. Legyen szó akár étterem, akár szállás kiválasztásáról egy-egy utazás során, a Google Cégemen írt vélemények döntően befolyásolják a választásunkat.

Milyen kérdéseket érint a Lokális Marketing kutatás?

  • Milyen rendszeresen használják ezt a platformot az emberek a helyi üzletek keresésénél?
  • Mely üzlettípusok értékeléseire keresnek rá leginkább az emberek? A gasztro- és szállodaipari vállalkozások esetében ez a kérdés a legfontosabb!
  • Az értékelésre használt oldalak közül melyikben bíznak leginkább az emberek (ez hatással kell, hogy legyen arra is, mely oldalon legyél fenn leginkább vállalkozásoddal).
  • Hogyan hatnak az emberek döntéseire az értékelő oldalak?
  • Mit tesznek az emberek, ha elolvasták egy vállalkozás értékelését? Ez a kérdés talán a legfontosabb!

Kitekintés képpen pedig összevetettünk egyes kérdéseket az amerikai trendekkel. Tarts velünk és nézd meg, hogyan gondolkodik és cselekszik a célpiacod!