Tripadvisor FiókLÉTREHOZÁS

Turisztikai szektorban tevékenykedsz és nincs még Tripadvisor fiókod?

Új egységet nyitottál és még nem regisztráltad a legnagyobb online utazóplatformra?

Ne fájjon a fejed emiatt, segítünk!

„Áh, ezt én is meg tudom csinálni!”

Kétségem nincs felőle, hiszen tényleg nem egy agysebészet létrehozni egy VALAMILYEN Tripadvisor fiókot.

Azonban az elmúlt években számtalan hibásan regisztrált fiókot láttam, ami egyértelműen a kapkodásra vezethető vissza.

Tipikus hibák, amikkel találkozom:
nem megfelelő e-mailcím használata a regisztrációnál
megállnak a magánprofil regisztrációnál, nincs üzleti fiók
nem teljeskörű kategóriabeállítás
nem elég jó minőségű és kifejező képek
rövid, semmitmondó, máshonnan kimásolt vállalkozásbemutatás
Az eredmény pedig:
jobb esetben csak a méreg
rosszabb esetben pedig az elmaradó vagy elégedetlen vendég

Milyen előnyökkel jár, ha regisztrált a szolgáltatásod a Tripadvisoron?

1

több mint 400.000 ember böngészi az oldalt havi szinten, a világ minden tájáról, akiknek egy a céljuk: az úticéljukon a számukra legmegfelelőbb szolgáltatásokat találják meg
2
kb. 20%-uk már az utazásuk előtt tájékozódik az oldalon és megtervezi előre az utazása alatt igénybevenni kívánt szolgálatásokat
3
nagy a verseny, de magas a befektetett energia megtérülése is, ami tiszta profitban mérhető
4
bizalomépítésből 5*!
5
SEO szempontból is kiváló lehetőség, hogy pont a Te szolgáltatásodra találjanak rá a potenciális vendégeid

Ha most azon gondolkodsz, hogy biztosan neked való-e a Tripadvisor, akkor segítek eligazodni:

fix helyszínen vendéglátóhelyet üzemeltetsz (foodtruck, mozgó kiszolgálás nem regisztrálható)
bármilyen szálláshelyed van az ország bármely pontján
idegenvezető vagy és külföldieknek kínálsz túrákat

Duchai Márta

Lehet, hogy most azt gondolod, hogy Úristen, még egy platform, amit kezelnem kell majd, hiszen már annyi van így is.
Megértelek, tényleg nem könnyű egyszerre jelen lenni a social media és az online sales oldalakon. Erre is van megoldásunk, de mindenképp arra bíztatlak, hogy először próbáld ki, hogy működik-e egyedül, be tudod-e illeszteni a napi rutinodba az értékelések megválaszolását, a galéria frissítését, az utazói kérdések megválaszolását. Ha egy idő után úgy döntesz, ez már így sok, akkor bármikor elkezdhetjük a hosszútávú együttműködésünket.

Hiszem, hogy a magyar turisztikai szolgáltatók érdemesek arra, hogy kitörjenek a gulyás-Piroska-puszta Bermuda-háromszögből. Hiszem, hogy azok, akik tenni akarnak a magyar vendéglátás jó híréért, azoknak meg kell teremteni a lehetőséget, hogy képesek legyenek elhinni magukról, hogy kiváló szolgáltatást nyújtanak és megérdemlik a sikert a fáradozásaikért, az újító szándékért, a visszautasítástól való félelem figyelmen kívül hagyásáért. Azzal, hogy merik vállalni, hogy máshogy gondolkoznak, jobbak és érdemesebbek a sikerre, mint azok, akik a gyors meggazdagodás reményében átvágják a vendégeiket és kizsigerelik a munkatársaikat.

Azt akarom, hogy tudják, van segítség, aki szívesen nyújtja a kezét nekik, hogy elérjék azt, amiről talán ma csak álmodoznak.

Mottóm:

Keresd az újat és ha megtaláltad, ami igazán a tiéd, tarts ki mellette, csiszold tökéletesre és mutasd meg a világnak!

20+

év turisztikai tapasztalat

60+

sikeres Tripadvisor fióktuning

Ügyfelek 4 országból

Átfogó, 3 féle szolgáltatástípusra kiterjedő referencia

Tripadvisor fióklétrehozás megrendelés

Rendben, ez esetben nem kell mást tenned, mint kitölteni az adataiddal az alábbi űrlapot és kifizetni a szolgáltatás árát és 5 munkanapon belül elkészítjük a profi Tripadvisor fiókodat.

Kérlek, a megrendelési szándékod megerősítése érdekében az első részletet, 85.000,- Ft-ot egyenlítsd ki előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel. Nem kell félned, ha nem vagy elégedett, 100%-ban visszatérítem a csomag árát.

u

Hogyan kapom meg a számlát?

A FiókOptimalizálás díjának beérkezését követően emailben fogjuk elküldeni az eSzámlát. Az eSzámlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az eSzámlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.

u

Mi fog történni megrendelés után?

Ha bankkártyás fizetést választottál, add meg kérlek bankkártya adataidat, majd kattints a Megrendelés gombra (ha ebben elakadnál, lentebb találsz segédletet).

Ha átutalással szeretnél fizetni, kérlek, utalj át bruttó 85 000,- Ft-ot a Duchai Márta Erste Bank Nyrt-nél vezetett  11600006-00000000-81354881 számlaszámra.

Itt olvashatsz a biztonságos bankkártyás fizetésről
A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.
A multik is ezt használják
A fizetésért a szuperbiztonságos Barion felel. Nem csak mi választjuk egyébként a Bariont, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.
Kérdésed van? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@ertekelestuning.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Segítség a bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.
Apróbetűs rész:

A Megrendelés gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat. A megrendelés elektronikus szerződéskötésnek minősül, amely fizetési kötelezettséget von maga után és amelyre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.