Ez kell neked, ha olyan szakemberre van szükséged, aki tökéletesen érti és érzi az üzleti célodat és motivációdat és ennek megfelelően le tudja venni a válladról azt a terhet, hogy napi szinten kelljen foglalkoznod Tripadvisorral.

Kíváncsi vagy, hogyan lesznek nyugodt éjszakáid és kiváló vendégértékeléseid a Tripadvisoron, valamint a  felfelé menetelő szolgáltatásod egyszerre?

Mikor érdemes jelentkezned?

 • régóta fent van a szolgáltatásod a Tripadvisoron és aktívan használod
 • legalább havi 20 értékelést kap a szolgáltatásod a Tripadvisoron
 • esetleg több vállalkozásod is van vagy csak szimplán nincs időd foglalkozni a vendégvélemények kiértékelésével a napi teendőid miatt
 • pontosan szeretnéd látni, hogy milyen fejlesztésekre van a vendégeidnek igénye

Nem igazán neked való most

 • egészen friss a Tripadvisor-profilod vagy nem is hoztad még létre, most kezdted el gyűjteni a vendégértékeléseket,
 • havi 5-6 értékelés érkezik a Tripadvisoron a szolgáltatásodra,
 • szeretnéd egy kézben tartani és személyesen megválaszolni a beérkező értékeléseket.

Mit kell tudnod róla?

Hol lesz?

A FiókKezelés konzultációra online kerül sor Zoom-on, időpontját előre egyeztetjük.

R

Mi fog történni?

A szolgáltatás keretein belül az elején

 • együtt kialakítjuk a szolgáltatásodnak megfelelő értékelésbekérési stratégiát
 • optimalizálom a Tripadvisor-profilodat
 • lekutatom az ideális kulcsszavakat
 • megvizsgálom a konkurenciát

Majd elkezdődik a fiók aktivitásának növelése 

 • az értékelések megválaszolásával
 • képek feltöltésével 
 • leírások folyamatos frissítésével

Emellett havi 1, 30 perces konzultációt is biztosítok, amikor átbeszéljük az előző hónap történéseit és meghatározzuk a célokat a következő hónapra

l

Mivel kell készülnöd?

Neked érdemes minden apró kérdést felírnod, amikre szeretnél választ kapni, emellett szükségünk lesz a víziódra, az elakadásaidra, a gondjaidra és minden olyan tényre, ami befolyásolhatja a vendégélményt a szolgáltatásod helyszínén. Gondold át ezeket, mert ha jól felkészülsz, rakétasebességgel fogunk tudni haladni és így tökéletesen ki tudjuk használni egymás idejét és nekem is nagy segítségemre lesz hosszú távon a hatékony munkavégzésben.

Ki tartja a konzultációt?

Velem, (Duchai Márti) fogsz konzultálni végig. Ha még nem tetted meg, a Rólam menüpontra kattintva tudhatsz meg többet a munkásságomról, a víziómról és a missziómról. 

Röviden: 20 éve foglalkozom és dolgozom a turizmusban, mániákus értékelő vagyok és imádok új helyeket kipróbálni, emellett kutatom, hogy hogyan lehet az itthoni környezetbe beágyazni a külföldi jó gyakorlatokat.

u

Mennyibe kerül?

A FiókKezelés díjszabása a következőképpen alakul:

 1. lépés: Kezdő konzultáció 69.900,- Ft (AAM) egyszeri díj
 2. lépés: Havi fiókkezelés (minimális időtartam: 6 hónap), ára 49.900,- Ft/hónaptól alakul a beérkezett értékelések számától függően.

Ezzel azt a felszabadító érzést vásárolod meg hónapról hónapra, hogy lekerül a válladról az értékelésekkel és azok kielemzésével járó teher. Annyi lesz az összes feladatod havi szinten, hogy megnézed az adott hónapban beérkezett értékelések kielemzését és ha szükségesnek tartod, egyeztetünk ezzel kapcsolatban. Ezentúl én fogok válaszolni az összes vendégértékelésre magyarul/németül/angolul és neked nem kell már bíbelődnöd azzal, hogy kimazsolázd, hogy hol vannak azok a pontok, ahol mindenképp fejleszteni szükséges a szolgáltatásodat és nem neked kell ezután mérgelődnöd az esetleges negatív értékelésekkel kapcsolatban.

Foglald le a kezdő konzultáció időpontját a hello@ertekelestuning.hu -ra küldött e-mailben!

Blogcikkeim

Szerelemmunka

Szerelemmunka

Mikor voltál utoljára szerelmes a vállalkozásodba? Bármilyen területen is vállalkozz, a hétköznapok bizony küzdelmesek, nehezek. Bizonyára volt neked is olyan, amikor legszívesebben feladtad volna. Persze megtanulhatunk ráfókuszálni a pozitív dolgokra, és figyelmen kívül hagyni a rosszakat. De...

bővebben
Mit tegyél, ha negatív visszajelzés érkezik?!

Mit tegyél, ha negatív visszajelzés érkezik?!

  Mit tegyél, ha negatív a visszajelzés? Sokszor kétségbeesés vagy felháborodás lesz úrrá rajtunk, amikor becsúszik egy-egy negatív értékelés, visszajelzés. Első reakció: Azonnal vetessük le! És már cikáznak is hosszan a saját igazunkat validáló gondolatok, mondatok. Képzeletben védjük a...

bővebben

Még bizonytalan vagy?

Megértelek. Engedd meg, hogy segítsek a döntésben, hiszen nekem is az a célom, hogy elégedett legyél:
1. lépésként olvasd el a “9 dolog, amin elhasalsz a vendég szemében és le fog húzni a Tripadvisoron” című checklistet!