Ez kell neked, ha olyan szakemberre van szükséged, aki tökéletesen érti és érzi az üzleti célodat és motivációdat és ennek megfelelően le tudja venni a válladról azt a terhet, hogy napi szinten kelljen foglalkoznod Tripadvisorral.

Kíváncsi vagy, hogyan lesznek nyugodt éjszakáid és kiváló vendégértékeléseid a Tripadvisoron, valamint a  felfelé menetelő szolgáltatásod egyszerre?

Mikor érdemes jelentkezned?

 • régóta fent van a szolgáltatásod a Tripadvisoron és aktívan használod
 • legalább havi 20 értékelést kap a szolgáltatásod a Tripadvisoron
 • esetleg több vállalkozásod is van vagy csak szimplán nincs időd foglalkozni a vendégvélemények kiértékelésével a napi teendőid miatt
 • pontosan szeretnéd látni, hogy milyen fejlesztésekre van a vendégeidnek igénye

Nem igazán neked való most

 • egészen friss a Tripadvisor-profilod vagy nem is hoztad még létre, most kezdted el gyűjteni a vendégértékeléseket,
 • havi 5-6 értékelés érkezik a Tripadvisoron a szolgáltatásodra,
 • szeretnéd egy kézben tartani és személyesen megválaszolni a beérkező értékeléseket.

Mit kell tudnod róla?

Hol lesz?

A FiókKezelés konzultációra online kerül sor Zoom-on, időpontját előre egyeztetjük.

R

Mi fog történni?

A szolgáltatás keretein belül az elején

 • együtt kialakítjuk a szolgáltatásodnak megfelelő értékelésbekérési stratégiát
 • optimalizálom a Tripadvisor-profilodat
 • lekutatom az ideális kulcsszavakat
 • megvizsgálom a konkurenciát

Majd elkezdődik a fiók aktivitásának növelése 

 • az értékelések megválaszolásával
 • képek feltöltésével 
 • leírások folyamatos frissítésével

Emellett havi 1, 30 perces konzultációt is biztosítok, amikor átbeszéljük az előző hónap történéseit és meghatározzuk a célokat a következő hónapra

l

Mivel kell készülnöd?

Neked érdemes minden apró kérdést felírnod, amikre szeretnél választ kapni, emellett szükségünk lesz a víziódra, az elakadásaidra, a gondjaidra és minden olyan tényre, ami befolyásolhatja a vendégélményt a szolgáltatásod helyszínén. Gondold át ezeket, mert ha jól felkészülsz, rakétasebességgel fogunk tudni haladni és így tökéletesen ki tudjuk használni egymás idejét és nekem is nagy segítségemre lesz hosszú távon a hatékony munkavégzésben.

Ki tartja a konzultációt?

Velem, (Duchai Márti) fogsz konzultálni végig. Ha még nem tetted meg, a Rólam menüpontra kattintva tudhatsz meg többet a munkásságomról, a víziómról és a missziómról. 

Röviden: 20 éve foglalkozom és dolgozom a turizmusban, mániákus értékelő vagyok és imádok új helyeket kipróbálni, emellett kutatom, hogy hogyan lehet az itthoni környezetbe beágyazni a külföldi jó gyakorlatokat.

u

Mennyibe kerül?

A FiókKezelés díjszabása a következőképpen alakul:

 1. lépés: Kezdő konzultáció 80.000,- Ft (AAM)* egyszeri díj
 2. lépés: Havi fiókkezelés (minimális időtartam: 6 hónap), ára 63.000,- Ft/hónaptól alakul a beérkezett értékelések számától függően.

Ezzel azt a felszabadító érzést vásárolod meg hónapról hónapra, hogy lekerül a válladról az értékelésekkel és azok kielemzésével járó teher. Annyi lesz az összes feladatod havi szinten, hogy megnézed az adott hónapban beérkezett értékelések kielemzését és ha szükségesnek tartod, egyeztetünk ezzel kapcsolatban. Ezentúl én fogok válaszolni az összes vendégértékelésre magyarul/németül/angolul és neked nem kell már bíbelődnöd azzal, hogy kimazsolázd, hogy hol vannak azok a pontok, ahol mindenképp fejleszteni szükséges a szolgáltatásodat és nem neked kell ezután mérgelődnöd az esetleges negatív értékelésekkel kapcsolatban.

Megrendelés

Rendeld meg a FiókKezelés kezdő konzultációt!

Kérlek, a megrendelési szándékod megerősítése érdekében az első részletet, 80.000,- Ft-ot egyenlítsd ki  előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel. Nem kell félned, ha nem vagy elégedett, 100%-ban visszatérítem a csomag árát.

u

Hogyan kapom meg a számlát?

A FiókKezelés díjának beérkezését követően emailben fogjuk elküldeni az eSzámlát. Az eSzámlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az eSzámlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.

u

Mi fog történni megrendelés után?

Ha bankkártyás fizetést választottál, add meg kérlek bankkártya adataidat, majd kattints a Megrendelés gombra (ha ebben elakadnál, lentebb találsz segédletet).

Ha átutalással szeretnél fizetni, kérlek, utalj át bruttó 80 000,- Ft-ot a Duchai Márta Erste Bank Nyrt-nél vezetett  11600006-00000000-81354881 számlaszámra.

Itt olvashatsz a biztonságos bankkártyás fizetésről
A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.
A multik is ezt használják
A fizetésért a szuperbiztonságos Barion felel. Nem csak mi választjuk egyébként a Bariont, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.
Kérdésed van? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@ertekelestuning.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Segítség a bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.
Apróbetűs rész:

A Megrendelés gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat. A megrendelés elektronikus szerződéskötésnek minősül, amely fizetési kötelezettséget von maga után és amelyre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.

Még bizonytalan vagy?

*Szeretnél 20%-ot spórolni a kezdő konzultáció díján? Akkor kattints ide!