EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Szia, Duchai Márta vagyok,

az ÉrtékelésTUNING alapítója, Tripadvisor specialista
és a pozitív vendégértékelések szakértője.

Itt kezdd!

Engedd meg, hogy bemutassam a beszélgetést, ami az első megkeresés alkalmával 10-ből 9 leendő ügyfelemnél lezajlik közöttünk.

https://www.youtube.com/watch?v=E5fm42xMwbU
Amióta az eszemet tudom, a turizmussal szerettem volna foglalkozni. A korábbi álomállásaim, úgy mint pilóta, stewardess, desztinációs menedzser HELYETT lettem felszolgáló, utazási referens, recepciós, idegenvezető, turisztikai tanácsadó, rendezvényszervező és kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs. Egy azonban közös volt: mind valamilyen turisztikai jellegű vállalkozásnál. 3-1000 fő között mozgott a munkatársaim száma. Rengeteg sorssal, személyiséggel, vezetői stílussal és üzleti felfogással találkoztam.

Ma az ÉrtékelésTUNING alapítójaként olyan turisztikai vállalkozóknak segítek,

 

akik kiszámíthatóvá akarják tenni és a legtöbbet akarják kihozni a vendégeik véleményéből,
akik égnek a vágytól, hogy az üzleti folyamataik olyan kidolgozott rendszeren alapuljanak, ahol a vendégértékelések nem szükséges rosszként, hanem a fejlődés mozgatórugójaként jelennek meg
akiknek céljuk egy olyan elit klubba tartozni – csillagoktól, minősítésektől függetlenül -, amelyben elmondhatják, a vendégeik juttatták őket a csúcsra – és természetesen azok az intézkedések, amelyeket komoly munkával beletettek ennek elérése érdekében.

Az ÉrtékelésTUNING missziója,

hogy egyre több olyan turisztikai vállalkozó legyen Magyarországon, aki a fenti három területet mesteri szintre fejlesztve messze kiemelkedik a versenytársai közül, növelve ezzel a saját és vendégei elégedettségét.

Az ÉrtékelésTUNING fókusza

a vendégértékelésekre és azok hátterére irányul. Számos olyan eszköz áll ma a turisztikai szolgáltatók rendelkezésére (pl. Tripadvisor, Booking.com, Szállás.hu, Google Cégem), amelyeket a vendégek tipizálására, csoportosítására, véleményük gyűjtésére és elemzésére lehet használni, sokan mégsem élnek teljes mértékben az általuk nyújtott lehetőségeket.

Gyere, tuningoljuk együtt fel az üzletedet, hogy újra büszkén feszíthess benne.
Kattints a szolgáltatások fülre, hogy megismerhesd, hogyan érhetjük el ezt az Te vállalkozásodnál is!

Legyen pozitív vendégértékelésben gazdag napod!

Láttad már legnépszerűbb tartalmainkat?