Konzultáció

A Tripadvisor a világ legnagyobb utazási platformja, több mint 1 milliárd értékeléssel minden hónapban emberek százmillióinak segít abban, hogy jobb utazókká váljanak, a tervezéstől a foglaláson át egészen az utazásig. Csaknem 8 millió szolgáltatónak biztosít erre platformot.

 Az utazók szerte a világon a Tripadvisor webhelyet és alkalmazást használják arra, hogy megtudják, hol szálljanak meg, mit tegyenek és hol étkezzenek az ott korábban járók útmutatásai alapján.

 Ha szolgáltatásoddal turistákat is kiszolgálsz, elengedhetetlen jelenléted ezen a felületen.

 A konzultáció alatt Tripadvisorral és online megjelenéssel kapcsolatos személyre szabott kérdéseidet válaszolom meg.

 

Ehhez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot

Mielőtt megválaszolod a kérdéseket, kérlek, tekintsd meg az alábbi videóimat. Ha megteszed, akkor sokkal hatékonyabban tudunk haladni és az általános kérdésekre adott válaszokat átugorva a személyes elakadásodra tudunk koncentrálni és megoldást találni. 

 Bevezetés a Tripadvisorba

Less be az irányítópultba

A leggyakrabban feltett kérdések

Mennyibe kerül?

A konzultáció 60 perces és 34 900 Ft-ba kerül. Alanyi adómentes vagyok, így nem kell terhelnem az összeget áfával az összeget. 

Amennyiben úgy döntesz, lehetőség van több alkalmat is előre foglalni, így az óradíj is kedvezőbben alakul. 

  • 3 órás konzultáció: 99 000 Ft 
  • 5 órás konzultáció: 149 000 Ft

Nem kell aggódnod, hogy túlfizetsz, amit fejjebb lépsz, a következő számla automatikusan az összes addigi konzultáció idejét összeadja és a konzultációs csomagok ára szerint kalkulálódik a végén fizetendő összeg.

Innentől nincs más teendőd, mint e-mailben jelentkezni a konzultációra a hello@ertekelestuning.hu címen.

Ingyenesen letölthető