EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Napokra elveszi az életkedved, ha negatív értékelést kap a vállalkozásod?

Tegyél pontot a történet végére egyszer és mindenkorra!

Méltatlan nyilvános értékelések teszik tönkre a napodat?
Eleged van a troll kommentekből?
Unod már, hogy a vevőid kioktató hangnemben írnak véleményt a szolgáltatásodról?

Egy-egy negatív komment érkezésekor legszívesebben örökre törölnéd a szolgáltatásod az összes online felületről?

Borsódzik a hátad, ha belegondolsz, hogy nem elég a düh, még meg is kell válaszolni őket?

Ha bármelyik fentiek közül előfordult már veled, akkor van egy jó hírem: most itt a lehetőség, hogy megszabadulj ezektől a negatív értékelésektől!

Bízd ránk 3 értékelésed és mi most mindössze 19 900 Ft-ért professzionális módon megválaszoljuk őket neked!

Duchai Márti vagyok, az értékeléskezelésre specializálódott ÉrtékelésTUNING Kft. alapítója. Mára több, mint 60.000 értékelés ment át a kezeim között. Az értékelések bekérésével, kezelésével, megválaszolásával szerzett tudást adom át kollégáimnak, akik átlagosan 40 – 60 közötti Google, Tripadvisor, booking.com, szállás.hu, Tustindex ügyfélfiókot kezelnek párhuzamosan, így pontosan tudjuk milyen macerás az egész.

Pláne, ha olyan válaszokat akarsz adni, amik

objektíven tájékoztatják az olvasókat
higgadtan kezelik a konfliktusokat
bizalmat építenek a törődés érzése miatt
melléd állítják a kételkedőket
elcsitítják a negatív hangokat

nyomokban finoman elejtett sales-t is tartalmaznak

Nézd meg ezeket a videókat, amiket a témában készítettem:

A jó hír viszont az,
hogy nem kell többet egyedül szenvedned vele!

Téged is foglalkoztat a téma már egy ideje és szeretnéd az értékeléseidet ellenségből a szövetségeseiddé tenni? Akkor ezt az ajánlatot neked találtuk ki. 

Mindössze 19 900 Ft-ért most betekintést nyerhetsz az értékeléskezelés világába. 

Anélkül ismerkedhetsz meg az értékeléskezelés jelentőségével és nem utolsó sorban a minőségével, hogy egy komolyabb és egy fokkal költségesebb elköteleződésre szánnád el magad.

A lenti űrlap segítségével küldd el a 3 legutálatosabb, legproblémásabb, legtöbb mérget okozó értékeléseidet, bárhova érkeztek is és megválaszoljuk őket helyetted! 

Ráadásul nem csak 3 választ kapsz, amit azonnal bemásolhatsz a válasz mezőbe!

Ezen kívül tiéd lesz:

Az utolsó szó jogán c. e-book 4990 Ft+Áfa értékben, amelyet bár elsősorban turisztikai vállalkozók számára írtam, de bármilyen szegmensben tevékenykedsz, hasznos lesz, mert az értékelők pszichológiájáról és a tipikusan tilos szavakról tudhatsz meg többet, valamint

egy 20 perces személyre szabott mini konzultáció, ahol eláruljuk, hogy mit tartottunk szem előtt az értékeléseidre adott válaszoknál, mire érdemes figyelni a jövőben 11.600 Ft+áfa helyett a csomag részeként!

Néhány ügyfelem is nyilatkozott a közös munkánkról

„Precíz ügyfélkiszolgálás, baráti hangvétel, maximális szakértelem! Gratulálok!”

Oszlánczi Réka, a Creppy Palacsintaház ügyvezetője 

„Márti maximálisan körüljárta a témát és a lehető legprofibb tanácsokkal látott el, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom!”

Cziráki Barbara, a Hazai Provence tulajdonosa

„Hozzáértő, kedves, naprakész.”

Nick Balázs, a Winyl and Wood tulajdonosa

Ha élni szeretnél ezzel a limitált ideig érvényes ajánlattal, akkor nincs más dolgod, mint néhány, a vállalkozásod jellegével kapcsolatos kérdés megválaszolása (ezek nekem kellenek ahhoz, hogy kontextusba tudjam helyezni az értékeléseidet), majd ezt követően magukat az értékeléseket bemásolni a történetükkel együtt.

Meggyőztelek? Akkor vágjunk bele a kalandba!

Mi fog történni most?

A fizetés teljesítése után azonnal az űrlap oldalára fogsz jutni,  ahova a megválaszolandó értékeléseidet fel tudod tölteni.

Ha esetleg most nem áll módodban azonnal feltölteni az értékeléseket, ne aggódj, a hello@ertekelestuning.hu – ról kapsz egy összefoglaló emailt is, amiben benne lesz az űrlap linkje is.

Ha rendelkezésre áll az összes adat tőled, 2 munkanapon belül megkapod az általad feltöltött értékelésekre a válaszokat, amelyeket be tudsz illeszteni azokra a felületekre, ahova érkeztek.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy pornográfiával, ill. politikával kapcsolatos szolgáltatások, személyek adatlapjaira érkezett kommentek, értékelések megválaszolásával nem foglalkozunk.

Köszönjük a bizalmadat, várjuk az értékeléseidet!