EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

A következő videóban blogírással kapcsolatban szeretnénk neked tippeket és trükköket bemutatni és segíteni abban, hogy már az elejétől jól működjön a blogod akár a turizmus, akár a vendéglátás területén tevékenykedsz.

Akár most kezded a blogírást, akár már van saját blogod, hasznosnak fogod találni a videóban lévő segítséget.

Miért jó, ha van egy blogod?

A marketingben használt egyéb módszereid, eszközeid tudod támogatni a blogcikkek segítségével, legyen az akár hírlevél, közösségi média vagy akár az a célod, hogy a Googleben előrébb kerülj, vagy hogy új oldal látogatókat szerezz.

Ezenkívül a honlapod egy plusz tartalommal bővül, így az oldaladra látogatók számára további értéket tudsz nyújtani a szálláskeresés vagy egy étterem kiválasztásán túl.

A blogod a tartalom marketinged része lesz, amihez tervezés szükséges és a tartalmakat folyamatosan menedzselned kell. Így biztosan mindig értékes tartalom kerül majd fel honlapodra.