EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

WeblapDoki

ÉrtékelésTUNING Partner
A WeblapDoki célja, hogy megoldja webes problémádat … hogy olyan weblapokat, értékesítési rendszereket készítsen vállalkozásod számára, amellyel a következő szintre léphetsz és méltóképpen tudod képviselni cégedet online is.

Varga Norbert a WeblapDoki hatalmas szakértelemmel, nagyfokú marketing szemlélettel, és kedves barátságos probléma megoldó hozzáállással várja azokat a vállalkozókat, akik szeretnének weblapjukkal kapcsolatban végre egyről a kettőre lépni.

Így kerültünk kapcsolatba Duchai Mártival is.

Ha weblapod elkészítéséhez, megújításához, vagy értékesítési oldalad elkészítéséhez megbízható kivitelezőt keresel, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, foglald le a saját projektedet nálunk! Duchai Mártinak köszönhetően, most olyan lehetőséget biztosítunk számodra, amelyet sem a weblapunkon, sem pedig máshol nem találsz meg:
1, Ha új weblap készítésével / vagy régi weblapod megújításával bízol meg minket és ezen az oldalon keresztül kérsz tőlünk árajánlatot,

akkor egy 65.000 Ft értékű ajándékot adunk mellé számodra.

Elkészítünk Neked weblapod mellé egy vevőszerző feliratkoztató, vagy értékesítő oldal rendszert teljesen ingyen.

Tatalma:
1db WordPress alapú landing oldal és a hozzá tartozó “köszönő/upsell” oldal elkészítése egyedi design-al, beépítve a remarketinghez szükséges kódokat, illetve beállítva a vásárlási/feliratkozási folyamatot a hírlevél-marketing szoftveredben.

2, Ha új értékesítési vagy feliratkoztató landing oldal készítésével bízol meg minket és ezen az oldalon keresztül kérsz tőlünk árajánlatot,

akkor egy 25.500 Ft értékű kampány grafikai csomaggal ajándékozunk meg.

Ez sehol máshol nem elérhető, csak Duchai Márti partnereinek ajánljuk fel.

Tartalma:
Kampányhoz illeszkedő Facebook borító, 2 db Facebook hirdetési kép

Az ajánlatok a kapcsolatfelvételtől számított 14 napig érvényesek számodra, nem tudjuk ennél tovább fenntartani őket. Sürget az idő, ideje kitűnnöd a tömegből a webes megjelenéseddel!

Add meg adataidat és partnerem rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!

Kapcsolat:
Varga Norbert