EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

VenARTio Management Kft.

ÉrtékelésTUNING Partner
A VenARTio Management Kft. (VenARTio Légi Videó és légi fotó) promóciós és ismeretterjesztő kisfilmeket készít szállodák és éttermek részére.

Kollégáim már évek óta készítenek drónos légi fényképeket és légi videókat, amelyeket gyakorta egészítenek ki földi felvételekkel is.

A levegőben jelenleg a legújabb Phantom 4 Pro géppel dolgozunk. Párhuzamosan akár több földi videóst is biztosítani tudunk. A nyers felvételeket vagy mi alakítjuk a végleges formába (vágással, feliratozással, logózással, zenei aláfestéssel), vagy – tőlünk független földi videós esetén – átadjuk további feldolgozásra.

Munkánk minden alkalommal egy előzetes megbeszéléssel indul, ahol egyeztetjük elképzeléseinket megrendelőink igényeivel. A konzultációt követően írásbeli árajánlatot adunk. Különös figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas színvonalára, valamint ügyfeleink speciális elvárásaira, mivel célunk, hogy hosszú távon maradéktalanul elégedett partnereik legyenek, és a jövőben is megtiszteljenek bizalmukkal.

Turizmus területen készített videós referenciáink:

InSpire Hungary – Teaser videó –drónos és földi nyers felvételek elkészítése –Pilis és Budai-hegység- légi felvételek: VenARTio, operatőr: LovasFilm
Budapest Gyógyfürdői–Paskál Fürdő–Budapest – vágás, feliratok, design: VenARTio, operatőr: LovasFilm
Promóciós kisfilm, Magita Hotel*** – Erdőbénye- VenARTio munka az egész

https://www.facebook.com/VenARTio.Legi.Video/videos/1947671652153722

Folyamatban lévő munka
Hotel Tókert – Miskolc-Lillafüred

Légi fotós munkáink:

  • Budaörs, Holiday Inn Hotel – promóciós légi fotók készítése
  • Budapest, Fortuna Hotelhajó – promóciós légi fotók készítése
  • Erdőbénye, Magita Hotel – promóciós légi fotók készítése
  • Hercegkút, pincesor-    promóciós légi fotók készítése

Add meg adataidat és partnerem rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!

Kapcsolat:
Batta Andrea (ügyvezető) vagy Pipis László