EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Gift House Studio Reklámajándékok

ÉrtékelésTUNING Partner

Logózott ajándékokkal és édességekkel foglalkozunk. Segítek abban, hogy nagyobb ügyfélélményt tudjanak a szállodák, vendéglátóhelyek adni a kisebb-nagyobb céglogós ajándékokkal vendégeiknek. 

A teljesség igénye nélkül: logózott savanyú-cukorka a recepciós pulton, a közösségi terekben, logózott csokoládé üdvözlő ajándéknak a párnákra, céglogós ásványvíz, üdítőital az étterembe, minibárba, hűtőbe, de akár hímzett törölközőket is készítünk, vagy logózott esernyőt, hogy ne ázzon meg a vendégeik.

Közel 25 éves reklámajándékos szakmai tapasztalattal rendelkezem, és örömmel veszem, ha megkeresnek és megbeszélhetjük, hogy önöknek mi lenne a legkedvezőbb ajándék, ami támogatja marketingjüket, vendégszerzésüket és erősíti minősítésüket.

A reklámédességekre speciális árat kalkuláltunk az önök részére,

így aki az értékelésTuning oldal alapján érkezik hozzánk, és ezt el is árulja nekünk 😊, az árakból 10% extra kedvezményt kap.

Forduljanak hozzám bizalommal! 😊

Add meg adataidat és partnerem rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!

Kapcsolat:
Mátrai Mariann