EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

ERKA Home Decor

ÉrtékelésTUNING Partner

Fő profilunk az egyedi hímzett termékek készítése, 1 db-tól, több ezer darabig.

Termékeink csak és kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, gépi hímzéssel ellátva, melyek készülhetnek egyedi mintával vagy céges logóval, így biztosítva a kimagasló ügyfélélményt, munkatársi elégedettséget.

A hímzett termékek lehetővé teszik, hogy egységes arculat kialakítása mellett a későbbi használóknak nem hétköznapi termékeket készítsünk, melyek kényelmi, praktikussági szolgáltatást és mindemellett esztétikai szépséget is nyújtsanak a mindennapokban.

A termékekre kiválasztott hímzés lehet a képviselt cég, szervezet logója vagy egy kiválasztott minta, készülhet konkrét eseményre felirattal, melyeket személyessé is tehetünk a megajándékozottak nevével.

A termékek melyeket legtöbbször hímzésre kérnek tőlünk, a törölközők és takarók különböző méretben, a vászon bevásárló táskák, zsinóros háti zsákok (futó ill. torna zsákok), párnák, köntösök, kozmetikai kendőket, ajándék tasakokat, pólók, pulóverek, neszeszerek, kötények stb.. Születendő babák, csecsemők, kisgyermekek részére is készítünk termékeket, pl.: takarók, pelenkázók, babakifogók, alvókák, párnák stb..

Egyeztetésünk során további lehetőségeket is át tudunk beszélni, amikor is megismerjük az Önök elképzeléseit, elvárásait. Konkrét ajánlatunkat ezt követően készítjük el, mely minden esetben egyedi ajánlatként kerül összeállításra.

Amennyiben az ÉrtékelésTUNINGON keresztül rendel terméket Tőlünk,

akkor nettó 500.000 Ft feletti vásárlásnál 2 %, 1.5000.000 Ft feletti vásárlásnál 5% kedvezményt tudunk biztosítani Önnek.

Reméljük Önt is mihamarabb az ügyfeleink között köszönthetjük!

Keressen bennünket, kérjen árajánlatot!

Add meg adataidat és partnerem rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!

Kapcsolat:
Kálózi Erika