EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

ÉrtékelésTUNING Kihívás
2023. július 3-17.

Fedezd fel a titkos receptet a tökéletes értékelésekhez!

Több és jobb ügyfél az online értékelések által?
Igen, lehetséges!

A jó értékelések az online hírneved kulcsai. Az ÉrtékelésTUNING Kihívással megtanulhatod, hogyan szerezz minél több kiváló értékelést, és növeld meg a vállalkozásod bevételét. Ne hagyd, hogy a kevés értékelés hátráltasson, csatlakozz hozzánk mindössze 9900 Ft-ért, és válj profivá az értékelésbekérés terén!

Felkeltettem az érdeklődésedet? Ne habozz, csatlakozz még ma a 2023-as ÉrtékelésTUNING kihíváshoz és sajátítsd el a magabiztos értékelés bekérés fortélyát egy támogató közösségben.

Mit tartalmaz a 2023-as ÉrtékelésTUNING Kihívás?

Naponta videós interjúkat különböző szakterületek képviselőivel

Napi 1 videót 10 napon át, amiben különböző szakterületek képviselőivel beszélgetek el a számukra bevált értékelés bekérő praktikákról

Napi szintű feladatokat, melyek segítenek tudásod elmélyítésében

Július 3-és 17-e között minden nap reggel kilencig fel fog kerülni a weboldalra egy videó interjú, illetve egy feladat, amit aznap el kell végezned. Ezek a feladatok, kihívások azt hivatottak elősegíteni, hogy feloldják a benned lévő korlátokat, amikor értékelés bekérésre, kezelésre kerül sor, illetve megtanítsanak téged arra, milyen a jó értékelés, és hogyan tudod elérni, hogy elégedett ügyfeleid ilyen értékeléseket hagyjanak nálad.

Egy összetartó közösséget, melytől bármikor kérdezhetsz ha elakadásod van

A kihívás résztvevői számára létrehoztunk egy Facebook csoportot, melyben nem csak tőlünk, azaz az ÉrtékelésTUNING csapatától kérdezhetsz, hanem bizony mindenki mástól is. A célunk ezzel a csoporttal egy olyan közösség kialakítása, ahol mindenki bátran kérdez és ahol együtt dolgozunk a problémák megoldásán.

Rengeteg extra anyagot az értékelés kezelés, bekérés témakörében

A mi üdvözlő ajándékunk neked, hogy közvetlenül azután hogy regisztráltál, kapsz tőlünk egy dokumentumot, ha úgy tetszik értékelés kezelési kisokost, melyben minden releváns tartalmat össszegyűjtünk neked. 

ISMERD MEG A 2023-AS KIHÍVÁS SZAKÉRTŐI CSAPATÁT!

Hatalmas hangsúlyt fektettünk a megfelelő, releváns szakterülettel és tapasztalattal rendelkező előadók felkutatására! A 2023 július 3-17 között zajló ÉrtékelésTUNING kihívásban ezt a 10 szakértőt fogom meginterjúvolni!

Oberling Léna

Léna tisztaságkritikus, a
Tisztaságtérkép tulajdonosa, ahol a vendéglátóhelyeken tapasztalt
tisztaságáról vagy annak hiányáról tudnak informálódni a vendégek.

Király Krisztián

Krisztián online marketing szakértő és konverzió specialista, a Konverzió Mester online marketing ügynökség alapítója és vezetője.

dr. Szabó Orsolya

Orsi a Zsolya Communication alapítója, online kommunikációs tanácsadó, social media szakértő. 

Anders Tamás

Tomi 2004-óta foglalkozik online marketinggel így annak fejlődését is végigkísérte. 10 éve alapította a SzállásMarketing oldalt és blogot, ahol azóta több ezer szállásnak segített eligazodni az online marketing világában.

Hajnerné dr. Horváth Barbi

Barbara adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász, közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő. Tanácsadó irodáját, HHB Consulting Kft. néven 2010-ben alapította.

Kaizer-Garai Sarolta

Saci a protokolláris rendezvények és a szakmai nagykonferenciák szakértője.

Jarjabka Zoltán

Zoli a szegedi Kék Elefánt kávézó alapítója. A kávézó különlegessegé, hogy világos és közepes pörkölésű kávéval dolgoznak, így az általuk felszolgált kávé nagyon ízes és aromás. 

Gyetvai Éva


Éva lakberendezőként dolgozik, specialitása a vidéki vendégházak célcsoporthoz igazított berendezése. A Szálláshelyfejlesztés oldal alapítójaként Éva küldetése, hogy megmutassa milyen hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában.

Mátrai Mariann

Mariann küldetése, hogy megmutassa a vállalkozásoknak hogyan tudnak ajándékmarketing segítségével nagyobb és hatásosabb ügyfélélményt nyújtani.

Neked való a kihívás, ha

szorongsz, ha értékeléseket kell bekérned az ügyfelektől

nehezen találsz a területeden olyan hiteles szakembert, aki segítene az értékelés kezelésben

szeretnéd végre megtudni milyen a jó értékelés és hogyan kérheted be

szeretnél egy támogató közösség része lenni, ahol bármilyen kérdésedet felteheted

Nem neked való a kihívás, ha

nem érdekel az értékeléseidben megtalálható erő és lehetőségek kiaknázása

nem vagy fent és nem is akarsz fent lenni szolgáltatásoddal a Tripadvisoron, Google Cégprofilomon vagy egyéb értékelő platformon

mindent tudsz a kiválóan informáló vezetőségi válaszokról

Duchai Márti vagyok, az értékeléskezelésre specializálódott ÉrtékelésTUNING Kft. alapítója. Mára több, mint 60.000 értékelés ment át a kezeim között. Az értékelések bekérésével, kezelésével, megválaszolásával szerzett tudást adom át kollégáimnak, akik átlagosan 40 – 60 közötti Google, Tripadvisor, booking.com, szállás.hu, Tustindex ügyfélfiókot kezelnek párhuzamosan, így pontosan tudjuk milyen macerás az egész.

Pláne, ha olyan válaszokat akarsz adni, amik

objektíven tájékoztatják az olvasókat
higgadtan kezelik a konfliktusokat
bizalmat építenek a törődés érzése miatt
melléd állítják a kételkedőket
elcsitítják a negatív hangokat

nyomokban finoman elejtett sales-t is tartalmaznak

Értékelések amiket kaptam

SIKERES ÜGYFELEIM MONDTÁK RÓLAM

Mártival (mint előadó) már több alkalommal volt szerencsénk együttműködni. Egyrészről lelkiismeretes hozzáállása, szakmai felkészültsége, előadói kvalitásai, praktikum fókuszú megközelítése, másrészről pedig az általa feldolgozott téma relevanciája eddig minden alkalommal érdekes, hasznos, a hallgatóság számára könnyen “fogyasztható” előadásokat eredményezett. Csak jó tapasztalataink vannak vele kapcsolatban.

Bolyós Ádám, Westpannon NZrt., Szombathely

Köszönjük az előadást a vendégértékelésekkel kapcsolatban! Nagyon érdekes volt, sok hasznos dolgot hallottunk. További jó munkát! 

Sulyok Diána, Mischler Cukrászdák, Pécs

 

Márti valódi SZAKember, akinek valóságos, gyakorlatias tudása van a területen. Ráadásul a lelkesedése magával ragadó. Öröm vele a közös munka, hiszen nem csak biztonságos, ‘jó kezekben vagyok’ élményt nyújt, hanem magával ragad a pozitív energiája is.

Botka-Ilyés Szilvi, a Vállalkozz Anyu közösség alapítója

Precíz ügyfélkiszolgálás, baráti hangvétel, maximális szakértelem! Gratulálok!

Oszlánczi Réka, Creppy Palacsintaház, Miskolc

Kiválóan felkészült előadást hallottunk az Office Manager konferenciánkon! Köszönjük szépen!

Mészáros Szilvia, Helen Doron Masterfranchise Partner, Budapest

Kedves Márti! Amikor először konzultáltunk, még nem ismertelek, ahogy azt sem tudtam, hogy milyen mélyenszántón benne vagy a turizmusban. A profizmus az, ami belőled árad, a véredben van. Ez látszik az első pillanattól kezdve, az az őrületes lelkesedés amivel a munkádat végzed. Szeretnénk megköszönni a sok segítséget amit kapunk/kaptunk tőled. Nekünk is nagyon hasznos a Facebook csoportban (Tripadvisor szelídítők) megosztott tartalmak. Szeretjük az instagram posztokat és a YouTube videókat (mit mondana Márti sorozat). Annyi hasznos dolgot osztasz meg velünk ingyen, hogyha tehetnénk 5 csillag helyett 10et adnánk most neked. Mindenkinek jó szívvel ajánlunk, mert tudjuk, hogy aki veled dolgozik az csak nyerhet. További sikereket kívánunk: Szimi és Isti

Dóczi-Bircsák Simona és Dóczi István, Villa Florencia, Eger

;

Jelentkezz a kihívásba! Mi fog történni most?

A szükséges adatok megadása (teljes név és kapcsolattartó e-mail cím), és a fizetés teljesítése után e-mailben kapsz egy visszaigazolást, majd hogy mihamarabb te is tudj csatlakozni a kihíváshoz elküldjük neked e-mailben a Facebook csoporthoz tartozó meghívót.

Miután az adminisztrátorok jóvá hagyták a jelentkezésedet, nincs más hátra mint az izgatott várakozás, hiszen hamarosan indul a móka, úgyhogy öveket becsatolni.

Július 3-ától kezdve 17-éig minden hétköznap reggel 9-ig fel lesz töltve a napi interjú, illetve feladat az értékeléstuning weboldalára. Ehhez linket minden reggel e-mailben kapsz majd.

A két hetes kihívás alatt, illetve a kihívás végét követően is a Facebook csoportban bátran felteheted kérdéseidet, mi pedig garantáltan megválaszoljuk őket

Indulhat a kihívás?

Tájékoztatunk, hogy a Fizetés gombra kattintással elfogadod, hogy fizetési kötelezettséggel járó eseményre jelentkezel.

A Fizetés gombra kattintással elfogadod az Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési Tájékoztatót.