EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Az ÉrtékelésTUNING bemutatja:

Hello, Duchai Márti vagyok,

a turisztikai vállalkozások Tripadvisor specialistája. Örömmel veszem érdeklődéseket, mert ez azt jelenti, hogy Te is azok közé a kiváló vállalkozók közé tartozol, akiknek fontos a vendégeik véleménye.

De nem mindegy, hogy hogyan viszonyulsz a vendégértékelésekhez!

Minden vendégnek van véleménye a szolgáltatásodról, csak nem mindegy, hogy milyen és hogy hogyan adja a tudtodra – ha egyáltalán megteszi. De ha értékel, akkor bizony alapvető, hogy válaszolj is a meglátásaira. Főleg, ha valamilyen negatív észrevételét közli egy nyilvános fórumon, pl. a  Tripadvisoron.

Ne bízd a véletlenre és az aktuális hangulatodra, hogy milyen választ adsz a vendégértékelésekre! Légy innentől fogva magabiztos és ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmeid.

„Your most unhappy customers are your greatest source of learning.”

Bill Gates, Microsoft

Az ajánlat keretében megkapod „Az utolsó szó jogán – miért adj Vezetőségi Választ MINDEN vendégértékelésre?” című tanulmányt, ahol összeszedtem minden olyan tényezőt, amely átformálja a vendégek visszajelzéseiről alkotott véleményedet. A tanulmány elolvasásával:
 • megkapod a választ, hogy miért érdemes válaszolni a vendégértékelésekre
 • konkrét példán keresztül mutatom meg, hogyan fordíthatod a negatív értékelésedet abszolút pozitívvá
 • fény derül az értékelők típusaira és reakcióira
 • instant tanácsot kapsz, hogy milyen szavakat, kifejezéseket használj és melyeket kerülj el a vezetőségi válaszodban
 • egy 10 pontos Tripadvisor-biztos csekklistád lesz, amivel garantáltan megjelennek a vezetői válaszaid és élhetsz a minden negatív értékelést pozitívba fordító utolsó szó jogával.
Ez önmagában egy kincset érő dolog lenne, hiszen csak a tanulmányban olvasottak alkalmazásával szédületes eredményeket tudsz elérni. Emellett tiéd egy 4000 Ft értékű kupon, melyet az ÉrtékelésTUNING szolgáltatás megrendelésekor érvényesíthetsz. (A kódról a megrendelés után e-mailben értesítünk)

Rendeld meg a KickSTART csomagot most kivételesen alacsony áron,

mindössze 2.990 Ft-ért!

Neked való a tanulmány, ha

 • akár csak egyszer is kifakadtál, amikor vendégértékelést olvastál
 • eddig csak ad hoc jelleggel válaszoltál a Tripadvisoron az értékelésekre
 • félretetted az értékelések megválaszolását másnapra

 Nem neked való a tanulmány, ha

 • egyáltalán nem érdekel a vendégeid véleménye
 • nem vagy fent és nem is akarsz fent lenni szolgáltatásoddal a Tripadvisoron
 • mindent tudsz a kiválóan informáló vezetőségi válaszokról
Ha még nem tetted, töltsd le itt a
9 dolog, amin elhasalsz a vendéged szemében és le fog húzni a Tripadvisoron,
hogy még biztosabb lehess a döntésedben.

Kezdj egy új fejezetet a vállalkozásod történetében!

Rendeld meg az ÉrtékelésTUNING KickSTART csomagot most!

Várunk a kiváló értékelésű vállalkozók klubjában!


A fizetés előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel történhet. Nem kell félned, ha nem vagy elégedett, 100%-ban visszatérítem a csomag árát.
u

Hogyan kapom meg a számlát?

akik kiszámíthatóvá akarják tenni és a legtöbbet akarják kihozni a vendégeik véleményéből,
u

Mi fog történni megrendelés után?

Ha bankkártyás fizetést választottál, add meg kérlek bankkártya adataidat, majd kattints a Megrendelés gombra (ha ebben elakadnál, lentebb találsz segédletet). Ezután pár percen belül e-mailben fogod megkapni a letöltéshez szükséges linkeket mind a tanulmányhoz mind pedig a kuponhoz.

Ha átutalással szeretnél fizetni, kérlek, utalj át bruttó 2990,- Ft-ot a Duchai Márta Erste Bank Nyrt-nél vezetett  11600006-00000000-81354881 számlaszámra. Az összeg beérkezésétől számított 48 órán belül küldjük a tanulmány és a kupon linkjét e-mailben.

Itt olvashatsz a biztonságos bankkártyás fizetésről
A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.
A multik is ezt használják
A fizetésért a szuperbiztonságos Barion felel. Nem csak mi választjuk egyébként a Bariont, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.
Kérdésed van? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@ertekelestuning.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Segítség a bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.
Apróbetűs rész:

A Megrendelés gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat. A megrendelés elektronikus szerződéskötésnek minősül, amely fizetési kötelezettséget von maga után és amelyre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.