EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD
Az ÉrtékelésTUNING bemutatja:

Érdekel, hogy VALÓJÁBAN mi a véleménye a TE vendégeidnek?

Mikor vesézted ki utoljára a Tripadvisoron kapott értékeléseidet?

De nem csak úgy, hogy megnézted, hogy hányadik vagy a rangsorban vagy hány pontod van éppen összességében!

Miért panaszkodnak az egyes országokbeli vendégeid?
Mi nem tetszik a magyaroknak?
Hányan dicsérték meg a kiszolgálást?
És a célcsoportodnak mi a véleménye az üzleted vagy szálláshelyed berendezéséről?

Tudtad, hogy a magyarok (főleg a budapestiek) legalább 40%-a angolul írja értékelését?

Becsapós, de lényeges, hogy ők nem a külföldiek véleményét erősítik!

Ha fontos ez a fajta tisztánlátás számodra, akkor az ÉrtékelésELEMZÉSt Neked találtam ki!

Miért jó ez Neked?

Az elemzésből megtudhatod, melyek azok a területek, amelyek jelentős akadályokat görgetnek a magas pontszámú értékeléseid útjába.

Nincs annál frusztrálóbb a vendéglátásban, mint újra és újra negatív kritikát kapni, holott Te kiteszed a lelked, hogy boldoggá tedd a vendégeidet! A vendégvéleményeid kiértékelése rávilágít arra, hogy hol vannak a banánhéjak elszórva a legjobb értékelésekhez vezető utadon.

Mikor kapom meg az elemzést?

 

Fontos tudnod, hogy ez nem egy automatikus értékelésű teszt, hanem minden egyes vállalkozásnak személyesen készítem el az elemzését a megadott Tripadvisor-fiók alapján. Ezért ne lepődj meg, ha nem azonnal, hanem néhány, de legfeljebb 3 munkanapon belül érkezik a postafiókodba az értesítés az elemzés elkészüléséről.

Igen érdekel!
Mit tartalmaz a szolgáltatás?
Mire számítsak, ha kitöltöm az űrlapot?
Az űrlap kitöltésével egy olyan szemüveget kapsz, amelynek a segítségével másképp látod majd a bizniszedet. Egyértelműen kitűnik abban a pillanatban, amikor lezárom a vizsgálatot, hogy

 

  • melyek azok a területek, amelyek TÉNYLEG fejlesztendőek, hiszen részletes elemzést kapsz, hogy a vendégeid milyen megoszlásban mire panaszkodtak leginkább.
  • a kapott értékelések hány százaléka a szimpla impulzuskomment, amivel néha sajnos együtt kell élni, de nem szabad parlagon heverve hagyni és
  • jellemzően mit kifogásolnak a belföldi és mit a külföldi vendégeid, így csiszolhatod a feléjük áramló kommunikációdat az eredmények felhasználásával

Értem, Márti,

hogy jó lesz ez nekem, de miért bízzak meg benned?

20 éve foglalkozom turizmussal, kipróbáltam magam a vendéglátás, a szállodaipar és a rendezvényszervezés minden területén, külföldön-belföldön egyaránt. Emellett fanatikus értékelő is vagyok. A felgyülemlett tapasztalat és a mindennapjaimban szerzett impulzusok arra sarkalltak hogy megalapítsam az ÉrtékelésTUNINIG-ot és olyan turisztikai vállalkozóknak segítsek,

Duchai Márta

a vendégértékelések tuningspecialistája
az ÉrtékelésTUNING alapítója

akik kiszámíthatóvá akarják tenni és a legtöbbet akarják kihozni a vendégeik véleményéből,
akik égnek a vágytól, hogy az üzleti folyamataik olyan kidolgozott rendszeren alapuljanak, ahol a vendégértékelések nem szükséges rosszként, hanem a fejlődés mozgatórugójaként jelennek meg,
akiknek céljuk egy olyan elit klubba tartozni – csillagoktól, minősítésektől függetlenül -, amelyben elmondhatják, a vendégeik juttatták őket a csúcsra – és természetesen azok az intézkedések, amelyeket komoly munkával beletettek ennek elérése érdekében.

Az ÉrtékelésTUNING missziója,

hogy egyre több olyan turisztikai vállalkozó legyen Magyarországon, aki a fenti három területet mesteri szintre fejlesztve messze kiemelkedik a versenytársai közül, növelve ezzel a saját és vendégei elégedettségét.

Az ÉrtékelésTUNING fókusza

a vendégértékelésekre és azok hátterére irányul. Számos olyan költséghatékony eszköz áll ma a turisztikai szolgáltatók rendelkezésére (pl. Tripadvisor, Booking.com, Yelp, Google+), amelyeket a vendégek tipizálására, csoportosítására, véleményük gyűjtésére és elemzésére lehet használni, sokan mégsem élnek teljes mértékben az általuk nyújtott lehetőségeket.

Rendeld meg az ÉrtékelésElemzést!

Nincs veszteni valód, legfeljebb azzal, ha hagyod parlagon heverni ezt a lehetőséget.

Az ÉrtékelésELEMZÉS ára:

bruttó 14900,- Ft,

amelyre 100%-os penzvisszafizetesi garanciát vállalok, ha valamilyen ok miatt nem voltál elégedett.

Ügyfelem így nyilatkozott a közös munkánkról:

„Nagyon, nagyon szépen köszönöm neked ezt a profi, alapos részletes visszajelzést, az igazság néha fáj… De nekünk kell tenni érte, látom. Nagyon sok infó nem jutott el hozzám sajnos. Van mit fejleszteni, van miben fejlődnünk.”

Kinga, étterem franchisehálózat tulajdonos


A fizetés előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel történhet. Nem kell félned, ha nem vagy elégedett, 100%-ban visszatérítem a szolgáltatás árát.

u

Hogyan kapom meg a számlát?

Az ÉrtékelésELEMZÉS díjának beérkezését követően emailben fogjuk elküldeni az eSzámlát. Az eSzámlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az eSzámlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.
u

Mi fog történni megrendelés után?

Ha bankkártyás fizetést választottál, add meg kérlek bankkártya adataidat, majd kattints a Megrendelés gombra (ha ebben elakadnál, lentebb találsz segédletet). Ezután néhány napon belül keresni foglak telefonon, hogy az ÉrtékelésELEMZÉShez szükséges néhány fontosabb információt begyűjtsem tőled. Miután elkészültem az ÉrtékelésELEMZÉSsel, újra keresni foglak és egyeztetünk egy személyes találkozót. A személyes találkozón átbeszéljük a kérdéseidet, és mindezek alapján eldöntjük, hogyan lenne ideális számodra a folytatás.

Ha átutalással szeretnél fizetni, kérlek, utalj át bruttó 14990,- Ft-ot a Duchai Márta Erste Bank Nyrt-nél vezetett  11600006-00000000-81354881 számlaszámra.

Itt olvashatsz a biztonságos bankkártyás fizetésről
A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.
A multik is ezt használják
A fizetésért a szuperbiztonságos Barion felel. Nem csak mi választjuk egyébként a Bariont, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.
Kérdésed van? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@ertekelestuning.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Segítség a bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.
Apróbetűs rész:

A Megrendelés gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat. A megrendelés elektronikus szerződéskötésnek minősül, amely fizetési kötelezettséget von maga után és amelyre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.

Már nagyon várom a találkozást Veled és az értékeléseiddel!

Baráti üdvözlettel:

Duchai Márti
az ÉrtékelésTUNING alapítója

Copyright © Minden jog fenntartva