EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Hogyan varázsold későbbi törzsvendégeiddé a céges karácsonyi vacsorák résztvevőit?

Ismerd meg azt a szempontrendszert, amelynek a mentén el tudsz indulni a saját vendéglátóhelyed wow-élményének megteremtésében.

Megismerheted a karácsonyi céges vacsorák résztvevőinek mozgatórugóit

Mit tegyél és mit ne vendéglátóként?

Mi a leghatékonyabb eszköze a törzsvendég faragásnak?

Mit tegyél, hogy minden fronton minden klappoljon?

Miért fontosak az értékelések és azok kezelése?

Ezekre a kérdésekre biztosan választ kapsz az ingyenes webinaron!

Találkozzunk tehát november 26-án 15:00 órakor a Törzsvendéget 2019-re ZÁRT Facebook csoportban, ahová a regisztrációd után tudsz majd csatlakozni.

A résztvételi szándékodat a Jelentkezem gombra kattintva tudod jelezni.

Ismerd meg az előadót,

aki segíteni fog, hogyan változtasd meg a durcás vendégeid véleményét, annak érdekében, hogy a megbízóid is hálásak legyenek és még törzsvendéget is faraghass belőlük! 

Duchai Márta

Közel 20 éve tevékenykedem aktívan a turizmusban. Ezt tanultam világ életemben, ezzel keltem-feküdtem minden munkahelyemen, felszolgálóként, recepciósként és Food&Beverage mindenesként, utazási irodai referensként, rendezvényszervezőként és turisztikai tanácsadóként külföldön és belföldön egyaránt. A felgyűlt tudásra és tapasztalatra támaszkodva alapítottam meg az ÉrtékelésTUNINGot, amelynek keretében olyan turisztikai vállalkozásoknak segítek, akik a legtöbbet akarják kihozni TripAdvisor jelenlétükből azzal, hogy nem csak kiváló szolgáltatást, de élményt akarnak nyújtani a vendégeiknek.

Hiszem, hogy a magyar turisztikai szolgáltatók érdemesek arra, hogy kitörjenek a gulyás-Piroska-puszta Bermuda-háromszögből. Hiszem, hogy azok, akik tenni akarnak a magyar vendéglátás jó híréért, azoknak meg kell teremteni a lehetőséget, hogy képesek legyenek elhinni magukról, hogy kiváló szolgáltatást nyújtanak és megérdemlik a sikert a fáradozásaikért, az újító szándékért, a visszautasítástól való félelem figyelmen kívül hagyásáért. Azzal, hogy merik vállalni, hogy máshogy gondolkoznak, jobbak és érdemesebbek a sikerre, mint azok, akik a gyors meggazdagodás reményében átvágják a vendégeiket és kizsigerelik a munkatársaikat.

Azt akarom, hogy tudják, van segítség, aki szívesen nyújtja a kezét nekik, hogy elérjék azt, amiről talán ma csak álmodoznak.

Mottóm:

Keresd az újat és ha megtaláltad, ami igazán a tiéd, tarts ki mellette, csiszold tökéletesre és mutasd meg a világnak!

Kattints, és tarts velem INGYENES webinaromon, tedd meg az első lépést az oly régóta áhított siker felé!

Miért érdemes részt venned ezen az INGYENES webináron? 

Arról beszélünk ami fontos

Felmértem, hogy mi az, ami igazán foglalkoztat a vendégértékelésekkel és a Tripadvisorral kapcsoltban, ezt foglalom össze.

Gyakorlatban is működő tudás

Kizárólag olyan módszerekről fogsz hallani, amiket kipróbáltam, és úgy gondolom, a legtöbb vendéglátó- és szálláshelyen működni fognak.

Megnyered a belső csatáid is

Ha magabiztosan akarod képviselni a vállalkozásodat, elengedhetetlen, hogy folyamatosan tanulj és új módszereket ismerj meg. Ha fejleszted magad, elérheted azt az értékes magabiztosságot, ami a sikerek eléréséhez elengedhetetlen.

Csatlakozz a november 26-i Webinaromra, és ígérem, olyan tudást kapsz, amelyet Magyarországon még sehol nem találsz meg ilyen összeszedetten.

Adataid, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki! 

Copyright © Minden jog fenntartva