EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD
Ez a weboldal fejlesztés alatt áll,
DE
ez Neked most remek hír,
hiszen amíg ez így van, INGYEN megkapod a szolgáltatásod értékeléseinek elemzését,
amennyiben kitöltöd az alábbi űrlapot

Miért jó ez Neked?

 

Az elemzésből megtudhatod, melyek azok a területek, amelyek jelentős akadályokat görgetnek a magas pontszámú értékeléseid útjába.

Válaszolj a tesztben feltett kérdésekre és megtudhatod a kiértékelésből, hogy hol vannak a banánhéjak elszórva a legjobb értékelésekhez vezető utadon.

Mikor kapom meg az elemzést?

 

Fontos tudnod, hogy ez nem egy automatikus értékelésű teszt, hanem minden egyes vállalkozásnak személyesen készítem el az elemzését a leírásod alapján. Ezért ne lepődj meg, ha nem azonnal, hanem néhány, de legfeljebb 3 munkanapon belül érkezik a postafiókodba az értesítés az elemzés elkészüléséről.

Az értékelés ára a honlap indulásakor 14990Ft lesz,
de ezt Te most INGYEN megkapod!
Igen érdekel!
Mit tartalmaz a szolgáltatás?
Mire számítsak, ha kitöltöm az űrlapot?
Fontos, hogy június 1-jén éles lesz a honlap, és ez a kedvezmény eltűnik, már csak listaáron lesz elérhető az elemzés.
– Értem, Márti, hogy jó lesz ez nekem, de miért bízzak meg benned? –

Duchai Márta

a vendégértékelések tuningspecialistája
az ÉrtékelésTUNING alapítója

20 év turizmusban töltött idő és a fanatizmusom, hogy minden szolgáltatást értékeljek arra sarkallt, hogy megalapítsam az ÉrtékelésTUNINIG-ot és olyan turisztikai vállalkozóknak segítsek,
akik kiszámíthatóvá akarják tenni és a legtöbbet akarják kihozni a vendégeik véleményéből,
akik égnek a vágytól, hogy az üzleti folyamataik olyan kidolgozott rendszeren alapuljanak, ahol a vendégértékelések nem szükséges rosszként, hanem a fejlődés mozgatórugójaként jelennek meg,
akiknek céljuk egy olyan elit klubba tartozni – csillagoktól, minősítésektől függetlenül -, amelyben elmondhatják, a vendégeik juttatták őket a csúcsra – és természetesen azok az intézkedések, amelyeket komoly munkával beletettek ennek elérése érdekében.

Az ÉrtékelésTUNING missziója,

hogy egyre több olyan turisztikai vállalkozó legyen Magyarországon, aki a fenti három területet mesteri szintre fejlesztve messze kiemelkedik a versenytársai közül, növelve ezzel a saját és vendégei elégedettségét.

Az ÉrtékelésTUNING fókusza

a vendégértékelésekre és azok hátterére irányul. Számos olyan eszköz áll ma a turisztikai szolgáltatók rendelkezésére (pl. Tripadvisor, Booking.com, Yelp, Google+), amelyeket a vendégek tipizálására, csoportosítására, véleményük gyűjtésére és elemzésére lehet használni, sokan mégsem élnek teljes mértékben az általuk nyújtott lehetőségeket.

Rendeld meg az ÉrtékelésElemzést!

Nincs veszteni valód, legfeljebb azzal, ha hagyod parlagon heverni ezt a lehetőséget!

Mi fog történni, miután kitöltötted az űrlapot?

1. lépés

Kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, a következő munkanapon pedig keresni foglak telefonon további egyeztetés kapcsán.

2. lépés

Elkészítem az elemzést, és elküldöm Neked PDF-ben a megadott e-mail címedre.

3. lépés

Miután megkaptad és elolvastad az elemzést újra felveszem Veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy személyes találkozót.

4. lépés

A személyes találkozón átbeszéljük a kérdéseidet, és mindezek alapján eldöntjük, hogyan lenne ideális számodra a folytatás.

Már nagyon várom a találkozást Veled és az értékeléseiddel!

Baráti üdvözlettel:

Duchai Márti
az ÉrtékelésTUNING alapítója

Copyright © Minden jog fenntartva