EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

A szolgáltatásod kiváló – És az értékeléseid?

Szia, Duchai Márti vagyok!

Az ÉrtékelésTUNING alapítója, Tripadvisor specialista és a pozitív értékelések szakértője.

Budapesten és az ország szinte összes régiójában, valamint Máltától Ausztráliáig, Portugáliától Horvátországig tanítom turisztikai és magánegészségügyi szolgáltatóknak azt a metódust, ami sikerre viszi a vállalkozásokat az értékelések segítségével.

Bemutatkozás

PÁR MONDATBAN RÓLAM

15 év turisztikai szakmai tapasztalatszerzés után alapítottam meg 2018-ban az ÉrtékelésTUNING-ot azzal a céllal, hogy segítsek a vállalkozóknak kitűnni a versenytársaik közül és fejlődni a saját vállalkozói jól-létük és a pozitív vendégélmény érdekében.

A vállalkozások fejlesztése mellett szívügyem a fiatal szakemberek képzése életszagú, gyakorlatorientált szemlélet átadásával:

turizmuskutatás és turizmustervezés témában visszatérő vendégelőadója vagyok a Corvinus Egyetem és az Edutus Egyetem turisztikai tanszékének.

Megrögzött optimistaként a fejlődésben hiszek, abban, hogy az információk szisztematikus gyűjtésével a vendég- és ügyfélélmény mindig tovább emelhető. Nyitottság és odafigyelés kérdése, milyen irányban és végül ez milyen eredményt fog hozni.

Bővebben a filozófiámról

Eredmények

AZ ÉrtékelésTUNING KERETEIN BELÜL

Tripadvisor fiókba láttam bele

Vállalkozónak segítettem beállítani a Tripadvisor fiókját

Étteremnek és szálláshelynek kezeljük az értékeléseit

Fős csoportot vezetek a Facebook-on Tripadvisor-szeliditők néven

Jó helyen jársz

  • ha segítséget keresel, mert technikai elakadásod van a Tripadvisor fiókoddal
  • ha szeretnél nagyobb hangsúlyt fektetni a Tripadvisoron való megjelenésedre és szívesen megtanulnád a kezelését
  • ha több elégedett, visszajáró vendéget szeretnél
  • ha nem tudsz vagy nem akarsz a vendégvéleményekkel napi szinten foglalkozni és kiszerveznéd ezt a területet szakembernek
  • ha megtöltenéd a holtidőket is vendégekkel az éttermedet, szálláshelyedet
  • ha elakadtál az online kommunikációdban és átvizsgáltatnád vagy új stratégiát készíttetnél

 Mindezekről bővebben itt találsz leírást.

A vendégélmény nem akkor kezdődik, amikor belép a vendég a szálláshely vagy vendéglátóhely ajtaján, és nem akkor fejeződik be, amikor kilép a fent említett ajtón, hanem ez egy sokkal hosszabb folyamat. Ennek menedzselésére egy egész marketing fegyverarzenál áll rendelkezésünkre a digitalizációnak köszönhetően, de nem mindegy mibe fektetjük a drága energiánkat.

Mivel nincsenek marketing polihisztorok, a marketing stratégiák megalkotásában és kivitelezésben egy profi csapat támogat: a projektek kivitelezéséhez a megfelelő szakértelemmel rendelkező freelancer kollégáimmal dolgozom együtt, tehát minden esetben holisztikus szemlélettel állunk hozzá ahhoz a küldetéshez, hogy a céljaidnak legmegfelelőbb marketingeszközöket ajánljuk a figyelmedbe. Így garantáltan a legköltséghatékonyabb megoldást kapod és nem sózunk rád olyan szolgáltatásokat, amelyekre nincs is szükséged. 

A vendégélmény nem akkor kezdődik, amikor belép a vendég a szálláshely vagy vendéglátóhely ajtaján, és nem akkor fejeződik be, amikor kilép a fent említett ajtón, hanem ez egy sokkal hosszabb folyamat. Ennek menedzselésére egy egész marketing fegyverarzenál áll rendelkezésünkre a digitalizációnak köszönhetően, de nem mindegy mibe fektetjük a drága energiánkat.

Mivel nincsenek marketing polihisztorok, a marketing stratégiák megalkotásában és kivitelezésben egy profi csapat támogat: a projektek kivitelezéséhez a megfelelő szakértelemmel rendelkező freelancer kollégáimmal dolgozom együtt, tehát minden esetben holisztikus szemlélettel állunk hozzá ahhoz a küldetéshez, hogy a céljaidnak legmegfelelőbb marketingeszközöket ajánljuk a figyelmedbe.

Így garantáltan a legköltséghatékonyabb megoldást kapod és nem sózunk rád olyan szolgáltatásokat, amelyekre nincs is szükséged. A kollégáimról bővebben a Partnereim menüpont alatt olvashatsz.

Értékelések

ÜGYFELEIM MONDTÁK RÓLAM

Márti mystery shoppingja után számos változtatást vezettünk be mind az online mind pedig az offline megjelenésünkben. Új perspektívák nyíltak és fény derült arra, hogy hogyan látják a vendégeink az éttermeinket.

Az igazság néha fáj, de nagyon hasznos, és tény, volt és még most is van mit fejleszteni! De most már a dolgozóink is nagyon szigorú „vizsgán” mennek keresztül, mire a vendéghez kijutnak, hogy elkerüljünk minden kellemetlen szituációt.

Az igazságot  hallani kell, mert az vezet a fejlesztéshez és az tesz a mai hiéna világban fenntarthatóvá és az segtí a túlélést.

Az igazság, elcsodálkoztat, pont amiatt hogy minden nap az étteremben élünk, ott vagyunk testben és lélekben, nem látjuk sokszor meg a csodát sem, amit más megcsodál, pozitívan észrevesz, esetleg az nekünk fel sem tűnik, mert természetes.

Az igazságot egy szakértő külsős kolléga látja igazán!

Kutiné Kende Kinga
Johnny’s Bistro

 

Az első online találkozásunk óta szinte minden nap hallgatok, olvasok Mártitól anyagokat.Lehet függő lettem? Néhány napja Tripadvisorral kapcsolatban konzultáltunk is. A konzultáció beigazolta az előzetesen kialakított véleményemet, hogy Márti profi a  Tripadvisor megszelítítés, és turisztikai szolgáltatásfejlesztés területén. Igazán jókevű, hatékony és nagyon motiváló volt a konzultáció. Köszönöm a sok ötletet és a rengeteg anyagot az online felületeken.

Perlaki Réka
Azori Éden

 

Gyors, segítőkész és nagyszerű, hogy leveszi a terhet a vezető válláról. Egyre népszerűbb a Tripadvisor és nemcsak a külföldiek körében, hanem itthon is. Nagyszerű reklám lehetőség ez a közösségi oldal. Használd ki! Bízd profikra!

Loksa Ágnes
Kitchen of Health Bisztró

Teljesen más szemléletet kaptunk tőled. Megtanultunk a vendég szemével látni és valamennyire a fejével gondolkozni. Hatásodra sokszor tesszük fel a kérdést magunknak, hogy vajon mire vágyik a vendég? És aztán próbáljuk azt megvalósítani. Eddig is nagy megvalósítók voltunk, de ezek után méginkább arra koncentráltunk, hogy ne csak tervek legyenek, hanem látszat is. Nagyon tetszett az az ötlet is, hogy próbáljuk ki a saját szállásunkat egy éjszakára, mintha mi lennénk a vendégek. Sok mindent tanultunk belőle.

Alapvetően azzal kezdtük az egész munkát veled, hogy megkerestük a szűk keresztmetszeteket. Amiket a hatásodra javítottunk pl. a szebbé tettük a kávé sarkot, lecseréltük a lakosztályban a sötétítő függönyt, hangszigeteltük a lakosztály és az apartman közti ajtót, kisebb késésekkel ugyan, de megválaszoljuk a vendégértékeléseket a tőled tanult módszer segítségével. És még sok más apróság van, ami beépítésre fog kerülni. A legjobban a vendégélménytérkép volt az, ami bele véste magát a tudatunkba. Mindig elképzelem, ahogy végig megy rajta egy-egy vendég.

Szóval köszönjük a közös munkát, sokat fejlődtünk általad mi is és a szemléletünk is.

Dóczi-Bircsák Simona és Dóczi István
Villa Florencia Eger

Köszönöm a segítségedet Márti! Örülök, hogy egy rugóra jár az agyunk! A Wiener Christmas Salon számára, ahol egész évben karácsony van Bécsben sok jó ötlet indult el, amivel örömet okozhatok az elégedett ügyfeleimnek! Még profibb jelenléttel a Tripadvisor- on! További sok sikert!

Gosztola Anita
Wiener Christmas Salon

 

Tegnap egy konzultáción vettem részt. Márti sok hasznos infót osztott meg velem. Ami különösen tetszett, az az, hogy előre bekérte a linkeket és analizálta, vagyis a konzultáción tömény hasznos tippekkel jött már. Ezúton is köszönöm!

Dunchak Krisztina
Portugáliaszakértő,
idegenvezető, esküvőszervező

Szuper konzultáción vettem ma részt, igazából mindenkinek ajánlom aki már rendelkezik Tripadvisor fiókkal vagy tervezi. Mártitól nagyon sok hasznos tanácsot kaptam. Felkészült, profi, kedves. Öröm volt beszélgetni vele és tanulni tőle. Köszönöm!

Árvay Angelika
Árvay Családi Pincészet

Márti nagyon segítőkész, kedves, felkészült, tájékozott, gyakorlatias. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. Irtó hasznos vele a közös munka.

Nyári Fruzsina
Lottirose

 

Turisztikai attrakciónk, a Helia-D Herba-kastély még csak csíráiban volt jelen a Tripadvisoron, de Mártitól minden részletre kiterjedő útmutatást kaptam a jelenlétünk felturbózásának lehetőségeiről. Mindezt a tudást távoktatásban, nagyon kényelmesen és rugalmasan kapthattam meg és Márti igazán kedvesen és lelkiismeretesen segítette a tanulásomat! Köszönöm!

Somogyi Krisztina
Helia-D Herbakastély

Egy belföldi apartman koncepciójának kialakításában, nagyon sok ötletet segítséget adott Márti. Nagyon hasznosnak találtam a beszélgetésünket.

Bartus Gabi
Apartmantulajdonos

Minden, amit Márti mondott és javasolt az pozitív hatással volt mind a Tripadvisor megjelenésünkre, mind pedig a vendégélmény növelésre. És nem csak a konkrét tanács a fontos, hanem maga ahogy az egészet képviseled. Én “védőhálót” érzek, biztonságot, amit a szakértelmed és a hitelességed ad.

Gál Tibor
Budapest Shooting

 

Ügyfelek

VELÜK DOLGOZOM EGYÜTT

Itt találkozhattál velem

ÉS OLVASHATTAD A GONDOLATAIMAT

Élő előadásaim

AHOL ELŐADÁS KÖZBEN TALÁLKOZHATTUNK

Láttad már legnépszerűbb tartalmainkat?