EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD
Az ÉrtékelésTUNING bemutatja:

 FiókOPTIMALIZÁLÁS 

Frusztrál, hogy továbbsétálnak a járókelők a konkurenciához, miután lecsekkoltak a Tripadvisoron?

Tedd a pénzes turisták számára vonzóvá a bizniszed!

Figyelem! Havonta csak az első 6 jelentkezőnek! A foglaltságról az elérhetőségeim bármelyikén szívesen adok tájékoztatást.

Kiszámoltad már, hogy ha csak 10 vendég nem tér be hozzád a 12 egy tucat Tripadvisor-profilod miatt egy nap, mennyivel kevesebb lesz a bevételed, ha a pénzes turisták számára nem vonzó a bizniszed?

Ez bizony 5.000,- Ft/vendég *10 vendég/nap *30nap/hónap = 1.500.000 Ft HAVONTA, ami nem a Te zsebedben landol. Áuuu!!

„De lehet, hogy nem találnak az utcában jobbat, és visszajönnek” – gondolhatod. Ebbe az ábrándba ne ringasd magad, hiszen a felmérések alapján az elhaladók  99%-ban nem térnek vissza, ha egyszer már elsétáltak az éttermed vagy programhelyszíned mellett. És már lehet, hogy csak azért térnek be a konkurenciához, mert fáznak/melegük van, éhesek, kimerültek és már nem akarnak tovább válogatni: impulzusból döntenek. A Te szemszögedből nézve a lényegen nem változtat.

 

De mi lenne, ha inkább a te szolgáltatásod megjelenése adná nekik azt az első és ellenállhatatlan impulzust, ami alapján a Téged választanak?

A közösségi médiában (októbertől már a Tripadvisor is aktívan ide sorolható) egy posztnak töredékmásodpercei vannak csak arra, hogy megállítsa az érdeklődő tekintetét. A turisztikai szolgáltatóknak ennyi idejük van, hogy vevővé alakítsák az online térben nézelődőket! Ugye most már érzed, mekkora jelentősége van a beállított profilképednek és azoknak a buborékoknak a szolgáltatásod neve mellett?

Gondold át az alábbiakat:

Frekventált helyen, kiváló minőségben kínálod a portékádat? De akkor miért sétál tovább a turista, miután lecsekkolt a Tripadvisoron!

Eltelt már egy hét is, hogy ránéztél utoljára a Tripadvisor fiókodra?

A kiemelt képek közül az az első, amit te beállítottál?

Vannak keresőpotimalizált szövegek a képek leírásaiban?

Tedd a szívedre a kezed: Ha ránézel az értékelések megoszlására, te bizalmat szavaznál a saját éttermednek?

Van elég értékelésed, hogy meggyőző lehessen a szolgáltatásod?

Minden értékelésre küldtél Vezetőségi Választ?

Megválaszoltad az összes utazói kérdést?

Ha a fentiek közül akár csak egyre is nem a válasz, akkor most jó helyen jársz, hiszen az ÉrtékelésTUNING arra szakosodott, hogy ellenállhatatlanná tegye a virtuális és a valós külső megjelenésedet a leendő vendégeid számára.

Vonzó fiók villámtempóban

Sok óra idegeskedés megsprórolva

Cégfilozófiára szabott megjelenés

Garantáltan büntetésmentes folyamatok

Néhány ügyfelem is nyilatkozott a közös munkánkról.

„Ha nem találkozunk Mártival, akkor egyértelmű, hogy kevesebb figyelem irányult volna a Tripadvisorra. Dolgoznánk azon, hogy jöjjenek értékelések, csak megválaszolni nem tudnánk mindegyiket vagy későn, idő szűke miatt nem tudnánk elég gyorsan reagálni.”

Juba Benedek, társtulajdonos, TöLTő www.tolto.net

„A Duchai Mártával folytatott közös munkánkat kiemelkedően hasznosnak és eredményesnek tartjuk. Márta ezt már a munkánk elején bizonyította. Az első elkészített Tripadvisor elemzése során átfogó képet kaptunk helyzetünkről, megismertük a vendégkört, illetve rávilágított hiányosságainkra és gyengeségeinkre is. Munkája itt nem ért véget, a beszámoló végeztével javaslatokat dolgozott ki hiányosságaink pótlására és segített a fejlesztési potenciál meghatározásában is.”

Szabó Zoltán, Ügyvezető igazgató

Hotel Tókert Szálloda és Étterem, Lillafüred www.hoteltokert.hu

Teljes vélemény

„Márti tanácsait megfogadva, könnyedén tudtuk meghatározni céljainkat. Azóta is együtt dolgozunk. Folyamatosan jelen van a közös munkában, nyitottsága, segítőkészsége felbecsülhetetlenül nagy érték. Rendszeresen kapjuk az értékeléselemzéseket és statisztikákat, valamint helyzetnek megfelelően a fejlesztési javaslatokat. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy Márta munkája során folyamatosan figyeli és elemzi a lehetséges versenytársakat is. Rendszeresen tartja a kapcsolatot a vendégkörrel, minden vendégértékelést szakszerűen megválaszol.

Összességében elmondható, hogy munkájának „kézzel” fogható eredményei vannak. Szállodánk és Éttermünk látogatottsága is kiemelkedően megnőtt. A vendégértékelések pozitívan alakulnak, a vendégkör bővülésében is növekedés figyelhető meg.

Bátran ajánljuk Duchai Márta szolgáltatásait minden olyan üzletvezető/tulajdonos figyelmébe, akik vendéglátó egységet üzemeltetnek. Márta munkához való hozzáállása és professzionalizmusa megkérdőjelezhetetlen. Az eredmények ezt egyértelműen bizonyítják!”

„Márta olyan dolgokat tud, amire magamtól soha nem jöttem volna rá.
Ha nem akar valaki éveken keresztül próbálkozni,
Ha ebből az eszközből is a legtöbbet akarod kihozni,
Ha fontos, hogy az első lépésektől jól működjön a profil,
Ha nincs idő a válaszokat kezelni akár több nyelven is,
Akkor forduljatok a Tripadvisor szakértőhöz.”

Szin János, társtulajdonos, Medveles, Tusnádfürdő, www.medveles.hu

Mit kapsz a FiókOptimalizálás programmal?

1

Kialakítjuk a kiváló vendégértékelések megszerzésének stratégiáját

Együtt feltárjuk az üzemelésben fellépő esetleges szűk keresztmetszeteket, és ha találunk olyat, ami bármilyen szempontból nem feloldható, akkor kidolgozunk egy olyan reagálási folyamatot, ami a vendégek számára is elfogadhatóvá teszi az ezzel kapcsolatos negatív élményt.

Az ellátandó fiókkezelési feladatok mentén elkészítünk egy heti munkatervet, amely alapján kiszámítható és napi rutin szinten végezhető a Tripadvisor-fiók kezelése.

2

Cégre szabjuk a Tripadvisor fiók kezelésének rutinját

Első lépésként átbeszéljük a vendégértékelések kezelésének fontosságát és a Tripadvisor algoritmus rangsorolásának alapjait

Megismerkedhetsz a Tripadvisor kezelőfelületével és az általa nyújtott nem annyira szembetűnő és nyilvánvaló lehetőségekkel

Segítséget kapsz a fiók frissítéséhez, hogy az aktuális kínálatod megjelenhessen

Átbeszéljük az értékelésekhez való hozzáállást, a helyes hangnemet és a vezetői válaszok fontosságát.

Nyomtatható funkcióleíró tutorial-jellegű pdf anyagok formájában támogatjuk a későbbi munkádat.

3

Feltárjuk azokat a taktikákat, trükköket, amelyekkel több értékelést gyűjthetsz be

Megkeressük, hogy melyek azok a hatékony vendégvélemény bekérő eszközök, amelyek a vendégkör igényeihez, valamint a tulajdonosi és üzletvezetői filozófiához egyaránt illeszkednek

Meghatározzuk azokat a módokat, amelyekkel a leghatékonyabban tudjuk kommunikálni a vendégek elégedettségét, ezzel erősítve a brand-et és egy visszatérő törzsközönség kialakulását.

Amennyiben szükséges, megtervezzük a szolgáltatásod hirdetési stratégiáját

Amellett, hogy teljes harci díszben vághatsz bele a vevőszerzésbe,

megkapod bónuszként

ÉrtékelésElemzést, melynek segítségével megtudhatod, jelen pillanatban milyen képet mutat a szolgáltatásod az érdeklődők felé és hogyan vélekednek rólad.

Értéke: 14.990,- Ft

Folyamatosan bővülő Partneroldal egyedi ajánlatokkal, ahol válogatott cégekkel dolgozhatsz együtt, csak az ÉrtékelésTUNINGon keresztül elérhető előnyökkel.

Értéke: minimum 30.000,- Ft

Hozzáférés a Tripadvisor szelidítők zárt Facebook csoportjához, ahol izgalmas, aktuális és a napi Tripadvisor üzemeltetéshez elengedhetetlen információkat, újdonságokat osztok meg csak a csoport tagjainak.

Értéke: 37.500,- Ft

A legtöbbet letöltött „9 dolog, amin elhasalsz a vendéged szemében és le fog húzni a Tripadvisoron” című csekklistám instant elérésének lehetősége.

Értéke: 2.900,- Ft

Rendben, értem és

mennyibe kerül?

Ha alkalmazod a tökéletes Tripadvisor fiók varázsló programot, akkor elég 3 napi plusz bevételedet szentelned arra, hogy megtudd, az év többi 362 napján hogyan lesznek vendégeid a Tripadvisor segítségével.

Ne késlekedj, hiszen az idő ellened dolgozik! Fiókoptimalizálással Tripadvisor megjelenésed már 1 héten belül vonzó lehet!

Zsebeld be a tökéletes Tripadvisor-fiókot!

Stratégiai megbeszélés 64.900,- Ft

Fiókoptimalizálás 49.900-, Ft

Fiókkezelés betanítás 62.500,- Ft

ÉrtékelésElemzés 14.900,- Ft

Partneroldal használat 30.000,- Ft

Tripadvisor szelidítők zárt Facebook-csoport hozzáférés 37.500,- Ft

„9 dolog, amin elhasalsz a vendéged szemében és le fog húzni a Tripadvisoron” 2.900,- Ft

Mindezt most 262.600,- Ft helyett

 bruttó 149.000,- Ft-ért

Ne feledd, mivel kapacitásaim végesek és szeretném a lehető legtöbb figyelmet szentelni a szolgáltatásodnak, ezért havonta csak az első 6 jelentkező részére áll nyitva ez a lehetőség. A helyek betelte után már csak a következő hónapban tudom elvállalni a Tripadvisor FiókOptimalizálásodat. Emlékezz a havi másfél milliós kalkulációra az elején…

Amennyiben bármilyen oknál fogva nem voltál elégedett, kérdés nélkül visszafizetem a csomag árát.

Értem Márti,

de miért is higgyek neked?

Duchai Márta

Közel 20 éve tevékenykedem aktívan a turizmusban. Ezt tanultam világ életemben, ezzel keltem-feküdtem minden munkahelyemen, felszolgálóként, recepciósként és Food&Beverage mindenesként, utazási irodai referensként, rendezvényszervezőként és turisztikai tanácsadóként külföldön és belföldön egyaránt. A felgyűlt tudásra és tapasztalatra támaszkodva alapítottam meg az ÉrtékelésTUNINGot, amelynek keretében olyan turisztikai vállalkozásoknak segítek, akik a legtöbbet akarják kihozni TripAdvisor jelenlétükből azzal, hogy nem csak kiváló szolgáltatást, de élményt akarnak nyújtani a vendégeiknek.

Hiszem, hogy a magyar turisztikai szolgáltatók érdemesek arra, hogy kitörjenek a gulyás-Piroska-puszta Bermuda-háromszögből. Hiszem, hogy azok, akik tenni akarnak a magyar vendéglátás jó híréért, azoknak meg kell teremteni a lehetőséget, hogy képesek legyenek elhinni magukról, hogy kiváló szolgáltatást nyújtanak és megérdemlik a sikert a fáradozásaikért, az újító szándékért, a visszautasítástól való félelem figyelmen kívül hagyásáért. Azzal, hogy merik vállalni, hogy máshogy gondolkoznak, jobbak és érdemesebbek a sikerre, mint azok, akik a gyors meggazdagodás reményében átvágják a vendégeiket és kizsigerelik a munkatársaikat.

Azt akarom, hogy tudják, van segítség, aki szívesen nyújtja a kezét nekik, hogy elérjék azt, amiről talán ma csak álmodoznak.

Mottóm:

Keresd az újat és ha megtaláltad, ami igazán a tiéd, tarts ki mellette, csiszold tökéletesre és mutasd meg a világnak!

15+

15+ év turisztikai tapasztalat

30+

30+ sikeres Tripadvisor fióktuning

Ügyfelek 4 országból

Átfogó, 3 féle szolgáltatástípusra kiterjedő referencia

Néhány ügyfelem is nyilatkozott a közös munkánkról.

„Ha nem találkozunk Mártival, akkor egyértelmű, hogy kevesebb figyelem irányult volna a Tripadvisorra. Dolgoznánk azon, hogy jöjjenek értékelések, csak megválaszolni nem tudnánk mindegyiket vagy későn, idő szűke miatt nem tudnánk elég gyorsan reagálni.”

Juba Benedek, társtulajdonos, TöLTő www.tolto.net

„A Duchai Mártával folytatott közös munkánkat kiemelkedően hasznosnak és eredményesnek tartjuk. Márta ezt már a munkánk elején bizonyította. Az első elkészített Tripadvisor elemzése során átfogó képet kaptunk helyzetünkről, megismertük a vendégkört, illetve rávilágított hiányosságainkra és gyengeségeinkre is. Munkája itt nem ért véget, a beszámoló végeztével javaslatokat dolgozott ki hiányosságaink pótlására és segített a fejlesztési potenciál meghatározásában is.”

Szabó Zoltán, Ügyvezető igazgató

Hotel Tókert Szálloda és Étterem, Lillafüred www.hoteltokert.hu

Teljes vélemény

„Márti tanácsait megfogadva, könnyedén tudtuk meghatározni céljainkat. Azóta is együtt dolgozunk. Folyamatosan jelen van a közös munkában, nyitottsága, segítőkészsége felbecsülhetetlenül nagy érték. Rendszeresen kapjuk az értékeléselemzéseket és statisztikákat, valamint helyzetnek megfelelően a fejlesztési javaslatokat. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy Márta munkája során folyamatosan figyeli és elemzi a lehetséges versenytársakat is. Rendszeresen tartja a kapcsolatot a vendégkörrel, minden vendégértékelést szakszerűen megválaszol.

Összességében elmondható, hogy munkájának „kézzel” fogható eredményei vannak. Szállodánk és Éttermünk látogatottsága is kiemelkedően megnőtt. A vendégértékelések pozitívan alakulnak, a vendégkör bővülésében is növekedés figyelhető meg.

Bátran ajánljuk Duchai Márta szolgáltatásait minden olyan üzletvezető/tulajdonos figyelmébe, akik vendéglátó egységet üzemeltetnek. Márta munkához való hozzáállása és professzionalizmusa megkérdőjelezhetetlen. Az eredmények ezt egyértelműen bizonyítják!”

„Márta olyan dolgokat tud, amire magamtól soha nem jöttem volna rá.
Ha nem akar valaki éveken keresztül próbálkozni,
Ha ebből az eszközből is a legtöbbet akarod kihozni,
Ha fontos, hogy az első lépésektől jól működjön a profil,
Ha nincs idő a válaszokat kezelni akár több nyelven is,
Akkor forduljatok a Tripadvisor szakértőhöz.”

Szin János, társtulajdonos, Medveles, Tusnádfürdő, www.medveles.hu

Megrendelés

Rendeld meg a FiókOptimalizálást és expressz gyorsasággal helyre hozzuk a Tripadvisor fiókodat.

Kérlek, a megrendelési szándékod megerősítése érdekében az első részletet, 49.000,- Ft-ot egyenlítsd ki  előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel.

A második részletről a munka, azaz a betanítás lezárultával külön számlát fogsz kapni. Nem kell félned, ha nem vagy elégedett, 100%-ban visszatérítem a csomag árát.

u

Hogyan kapom meg a számlát?

A FiókOptimalizálás díjának beérkezését követően emailben fogjuk elküldeni az eSzámlát. Az eSzámlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az eSzámlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.

u

Mi fog történni megrendelés után?

Ha bankkártyás fizetést választottál, add meg kérlek bankkártya adataidat, majd kattints a Megrendelés gombra (ha ebben elakadnál, lentebb találsz segédletet).

Itt olvashatsz a biztonságos bankkártyás fizetésről
A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.
A multik is ezt használják
A fizetésért a szuperbiztonságos Barion felel. Nem csak mi választjuk egyébként a Bariont, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.
Kérdésed van? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@ertekelestuning.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Segítség a bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.
Apróbetűs rész:

A Megrendelés gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat. A megrendelés elektronikus szerződéskötésnek minősül, amely fizetési kötelezettséget von maga után és amelyre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.