EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD
Az ÉrtékelésTUNING bemutatja:

Kíváncsi vagy, hogyan lesznek nyugodt éjszakáid és kiváló vendégértékeléseid a Tripadvisoron, valamint a a Népszerűségi listán felfelé menetelő szolgáltatásod egyszerre?

Mikor érdemes jelentkezned?

 • régóta fent van a szolgáltatásod a Tripadvisoron és aktívan használod
 • legalább havi 10-15 értékelést kap a szolgáltatásod a Tripadvisoron
 • esetleg több vállalkozásod is van vagy csak szimplán nincs időd foglalkozni a vendégvélemények kiértékelésével a napi teendőid miatt
 • pontosan szeretnéd látni, hogy milyen fejlesztésekre van a vendégeidnek igénye

Nem igazán neked való most

 • egészen friss a Tripadvisor-profilod vagy nem is hoztad még létre, most kezdted el gyűjteni a vendégértékeléseket.
 • havi 1-2 értékelés érkezik a Tripadvisoron a szolgáltatásodra.
 • még szeretnéd egy kézben tartani és személyesen megválaszolni a beérkező értékeléseket,
 • Ez esetben kérd inkább a FiókOptimalizálást!

Mit kell tudnod róla?

Hol lesz?

A FiókKEZELÉS konzultációra két lehetőség van, személyesen vagy skype-on. Személyesen ideális esetben a szolgáltatásod helyszínén találkoznánk, ha Budapesten van, de ha neked úgy kényelmesebb, külsős helyszínt is megbeszélhetünk. Budapesten kívül egyeztessünk róla előtte telefonon.
}

Mennyi időt érdemes rászánni?

A szolgáltatás grátisz ÉrtékelésELEMZÉSsel indul, majd egyeztetünk időpontot és egy óra időtartamú konzultáció keretében átbeszéljük az ÉrtékelésELEMZÉS közben tapasztaltakat. Ezután (akár aznap) megalkotjuk a stratégiát, melynek köszönhetően megállapodunk egy közös vízióban, ami a vendégértékeléseidnek köszönhetően fénysebesen fog előre repíteni a Tripadvisor Népszerűségi listáján. Ez az egész folyamat nagyjából 2-2,5 órát vesz igénybe. Ha mindent letisztáztunk, megállapodunk a kommunikációs, munkaszervezési és egyéb felmerülő kérdésekben, akkor szerződünk.
l

Mivel kell készülnöd?

Én az ÉrtékelésElemzés és az első telefonos egyeztetésünk alkalmával meg fogom kapni azt az átfogó képet, amelyre szükségem lesz ahhoz, hogy a személyes konzultáció a leghatékonyabb lehessen. Neked ezen kívül érdemes minden apró kérdést felírnod, amikre szeretnél választ kapni, emellett szükségünk lesz a víziódra, az elakadásaidra, a gondjaidra és minden olyan tényre, ami befolyásolhatja a vendégértékeléseidet. Gondold át ezeket, mert ha jól felkészülsz, rakétasebességgel fogunk tudni haladni és így tökéletesen ki tudjuk használni egymás idejét és nekem is nagy segítségemre lesz hosszú távon a hatékony munkavégzésben.

Ki tartja a konzultációt?

Velem, (Duchai Márti) fogsz konzultálni végig. Ha még nem tetted meg, a Rólam menüpontra kattintva tudhatsz meg többet a munkásságomról, a víziómról és a missziómról.

Röviden: 20 éve foglalkozom és dolgozom a turizmusban, mániákus értékelő vagyok és imádok új helyeket kipróbálni, emellett kutatom, hogy hogyan lehet az itthoni környezetbe beágyazni a külföldi jó gyakorlatokat.

Mennyibe kerül?

A FiókKezelés díjszabása a következőképpen alakul:

Kezdő konzultáció

bruttó 78900,- Ft,

ami egy tükör és egyben befektetés a pozitív vendégértékelésekbe

Mit kapsz ezért az összegért?

 

 ÉrtékelésELEMZÉS 

letölthető pdf dokumentum 14990 Ft értékben – ingyen

 Kezdő konzultáció 

3 óra csak a te szolgáltatásod és missziód megismerésére bruttó 78900,-Ft értékben

Mit fog történni a konzultáción?

 • Stratégiát alkotunk a szolgáltatásod egyediségét, meglévő és vágyott vendégkörét illetően, amely magában foglalja a vállalkozásod üzleti filozófiájának, céljainak megismerését és adaptációját, valamint a jövőre vonatkozó fejlődési irányok és ezekhez rendelt eszközök meghatározását.
 • Átbeszéljük a szűk keresztmetszeteket a vállalkozásod működésében, amelyek kihatással lehetnek a vendégélményre és a Te teljesítményedre is
 • kiválasztjuk azokat a kommunikációs csatornákat, amelyen a leghatékonyabban tudunk értekezni és azokat a munkatársaidat, akik az esetleges incidensek hátterének kiderítésében segíteni tudnak nekem.
  Ezt a részt fedi le a 78.900,- Ft, melyet az oldal alján található űrlapon az adataid megadásával tudsz kifizetni.

 

 FiókKEZELÉS 

A szolgáltatás díjazása havi 35.000Ft-tól indul havi 15 beérkező értékelésig, 16 értékeléstől pedig tízesével 10.000,- Ft-tal emelkedik a havi díj. Ez mindig az adott hónap teljesítményének megfelelően alakul és így is számlázunk.

Határozatlan időre, de legalább 6 hónapra szerződünk, ugyanis ennyi idő szükséges kézzel fogható és jól kimutatható eredmény eléréséhez. Amit mindenképp megkapsz a minimál havi díjért:

 

 • az összes bejövő értékelésre válaszadás a Tripadvisoron, magyar, német vagy angol nyelven (az értékelés nyelvétől függően)
 • hónap végén jelentés a beérkező értékelések alakulásáról,
 • konkurenciafigyelés a stratégiaalkotás alkalmával közösen meghatározott piaci szereplők monitorozásával
 • reális és releváns fejlesztési javaslatok megfogalmazása a vendégek visszajelzései alapján.

   Ezen kívül szívesen segítek kampányok, események szervezésében külsős szolgáltatók ajánlásával, a velük folytatott tárgyalásokon való részvétellel, versenyeztetésükkel, költséghatékony megoldások ajánlásával, hogy tényleg a legtöbbet hozzuk ki az első 6 hónapban rendelkezésre álló időből. A konkrét igényeid feltárására és egyeztetésére is az ÉrtékelésElemzés utáni konzultáción fogunk sort keríteni.

  Néhány ügyfelem is nyilatkozott a közös munkánkról.

  „Ha nem találkozunk Mártival, akkor egyértelmű, hogy kevesebb figyelem irányult volna a Tripadvisorra. Dolgoznánk azon, hogy jöjjenek értékelések, csak megválaszolni nem tudnánk mindegyiket vagy későn, idő szűke miatt nem tudnánk elég gyorsan reagálni.”

  Juba Benedek, társtulajdonos, TöLTő www.tolto.net

  „A Duchai Mártával folytatott közös munkánkat kiemelkedően hasznosnak és eredményesnek tartjuk. Márta ezt már a munkánk elején bizonyította. Az első elkészített Tripadvisor elemzése során átfogó képet kaptunk helyzetünkről, megismertük a vendégkört, illetve rávilágított hiányosságainkra és gyengeségeinkre is. Munkája itt nem ért véget, a beszámoló végeztével javaslatokat dolgozott ki hiányosságaink pótlására és segített a fejlesztési potenciál meghatározásában is.”

  Szabó Zoltán, Ügyvezető igazgató

  Hotel Tókert Szálloda és Étterem, Lillafüred www.hoteltokert.hu

  Teljes vélemény

  „Márti tanácsait megfogadva, könnyedén tudtuk meghatározni céljainkat. Azóta is együtt dolgozunk. Folyamatosan jelen van a közös munkában, nyitottsága, segítőkészsége felbecsülhetetlenül nagy érték. Rendszeresen kapjuk az értékeléselemzéseket és statisztikákat, valamint helyzetnek megfelelően a fejlesztési javaslatokat. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy Márta munkája során folyamatosan figyeli és elemzi a lehetséges versenytársakat is. Rendszeresen tartja a kapcsolatot a vendégkörrel, minden vendégértékelést szakszerűen megválaszol.

  Összességében elmondható, hogy munkájának „kézzel” fogható eredményei vannak. Szállodánk és Éttermünk látogatottsága is kiemelkedően megnőtt. A vendégértékelések pozitívan alakulnak, a vendégkör bővülésében is növekedés figyelhető meg.

  Bátran ajánljuk Duchai Márta szolgáltatásait minden olyan üzletvezető/tulajdonos figyelmébe, akik vendéglátó egységet üzemeltetnek. Márta munkához való hozzáállása és professzionalizmusa megkérdőjelezhetetlen. Az eredmények ezt egyértelműen bizonyítják!”

  „Márta olyan dolgokat tud, amire magamtól soha nem jöttem volna rá.
  Ha nem akar valaki éveken keresztül próbálkozni,
  Ha ebből az eszközből is a legtöbbet akarod kihozni,
  Ha fontos, hogy az első lépésektől jól működjön a profil,
  Ha nincs idő a válaszokat kezelni akár több nyelven is,
  Akkor forduljatok a Tripadvisor szakértőhöz.”

  Szin János, társtulajdonos, Medveles, Tusnádfürdő, www.medveles.hu

  Itt tudod megrendelni a FiókKEZELÉST!


  A fizetés előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel történhet. Nem kell félned, ha nem vagy elégedett, 100%-ban visszatérítem a csomag árát.
  u

  Hogyan kapom meg a számlát?

  A FiókKezelés díjának beérkezését követően emailben fogjuk elküldeni az eSzámlát. Az eSzámlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az eSzámlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.
  u

  Mi fog történni megrendelés után?

  Ha bankkártyás fizetést választottál, add meg kérlek bankkártya adataidat, majd kattints a Megrendelés gombra (ha ebben elakadnál, lentebb találsz segédletet). Ezután néhány napon belül keresni foglak telefonon, hogy az ÉrtékelésELEMZÉShez szükséges néhány fontosabb információt begyűjtsem tőled. Miután elkészültem az ÉrtékelésELEMZÉSsel, újra keresni foglak és megbeszéljük az első találkozó időpontját, ahol stratégiát alkotunk és átveszem a céged filozófiáját, ezzel felkészülve az autentikus fiókkezelésre.

  Ha átutalással szeretnél fizetni, kérlek, utalj át bruttó 64990,- Ft-ot a Duchai Márta Erste Bank Nyrt-nél vezetett  11600006-00000000-81354881 számlaszámra.

  Itt olvashatsz a biztonságos bankkártyás fizetésről
  A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.
  A multik is ezt használják
  A fizetésért a szuperbiztonságos Barion felel. Nem csak mi választjuk egyébként a Bariont, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.
  Kérdésed van? Segítünk!
  Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@ertekelestuning.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

  Segítség a bankkártyás fizetéshez:

  A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
  A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.
  Apróbetűs rész:

  A Megrendelés gombra kattintással elfogadod az ÁSZF-ünket és tudomásul veszed az Adatvédelmi tájékoztatónkat. A megrendelés elektronikus szerződéskötésnek minősül, amely fizetési kötelezettséget von maga után és amelyre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.