EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Neked is vannak olyan értékeléseid, amelyek puszta gondolatától is stresszes leszel?

Többször nekifutottál, hogy megválaszolod őket, de végül legyintve, dühösen otthagytad válasz nélkül őket?

Küldetésünk, hogy ügyfeleink frusztráció helyett Buddha nyugodságával gondoljanak az értékeléseikre. Ha neked is vannak olyan értékeléseid, amik borsot törtek az orrod alá, akkor jó helyen jársz!

Duchai Márti vagyok, az értékeléskezelésre specializálódott ÉrtékelésTUNING Kft. alapítója. Mára több, mint 60.000 értékelés ment át a kezeim között. Az értékelések bekérésével, kezelésével, megválaszolásával szerzett tudást adom át kollégáimnak, akik átlagosan 40 – 60 közötti Google, Tripadvisor, booking.com, szállás.hu, Tustindex ügyfélfiókot kezelnek párhuzamosan, így pontosan tudjuk milyen macerás az egész.

Pláne, ha olyan válaszokat akarsz adni, amik

objektíven tájékoztatják az olvasókat
higgadtan kezelik a konfliktusokat
bizalmat építenek a törődés érzése miatt
melléd állítják a kételkedőket
elcsitítják a negatív hangokat

nyomokban finoman elejtett sales-t is tartalmaznak

Nézd meg ezeket a videókat, amiket a témában készítettem:

Tudjuk, hogy az online értékelések megválaszolása stresszes és időigényes feladat egy vállalkozó számára. Azonban az online jelenlét fontosabb, mint valaha, és az értékelések jelentős hatással lehetnek a vállalkozásod sikerére.

Jó hír, hogy mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Az ÉrtékelésVálasz választásával mostantól nem kell aggódnod az értékelések miatt. Csapatunk készen áll arra, hogy helyetted válaszolja meg azokat a fontos értékeléseket, amelyekkel nem tudsz vagy nem akarsz foglalkozni.
Nem kell többé elveszni az értékelési dzsungelben! Az ÉrtékelésVálasz nem csupán az értékelések megválaszolGATása.

Általa

végre megszűnik a gyomorgörcsöd, akárhányszor az értékeléseidre gondolsz,

végre hátradőlhetsz, mert megérkezik a fűszer az online megjelenésedbe és a kiváló szolgáltatásodat már az értékelőid fogják a leghatékonyabban promózni,

végre egyre kevesebb negatív kommentet és kritikát fogsz kapni, így egyre kevesebbszer leszel frusztrált az értékeléseid miatt,

végre a számodra legfontosabb dolgokra koncentrálhatsz, családoddal, hobbiddal töltheted azt a drága időt, amit eddig bármilyen szinten az értékeléseknek szenteltél.

Ne hagyd, hogy az értékelések uralják az életedet vagy akár egy napodat is elrontsák! Lépj velünk kapcsolatba még ma, és kezdd el a pozitív változást!

Mennyibe kerül?

Az értékelésválaszok díja: 1500Ft+ÁFA/db.

Mit kapsz ezért?

higgadt, tárgyilagos válaszokat mellébeszélés és köntörfalazás nélkül,

az ügyfelet előtérbe helyező, de neki csak indokolt esetben igazat adó attitűdben írt válaszokat,

sales-t, upsellt is tartalmazó válaszokat, amelyek a keresőoptimalizálást is segítik,

bizalmat építő és az értékelést olvasókat tájékoztató válaszokat.

Ha mindez szimpatikus, kérlek, add meg a lenti kérdésekre a választ és 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!