EAAKiO3cOr8gBOZC4meftnzIqcy9mtjLJbiZCZASRSvLyHJVQIdWSZAZCzvZCVbC04ZAWaYeFdtpEQAoP8SnZAKmK97dYSQaE3Ouj0x26wRkAYoaTqZCE13wj5LPhPKVCVwP7QnoIiOqx4Da2bhgHnI3UIjCR0v07PtTHPDLu8kl3ZBL0DViPau6Xyg431kBIAfOc2XDQZDZD

Előfordult már valaha, hogy olyan értékelést kapott a vállalkozásod nyilvánosan, amit méltatlannak éreztél és ez napokra elvette az életkedved?

Itt az ideje, hogy pontot tegyél a történet végére egyszer és mindenkorra!

Látlak magam előtt, ahogy a rossz értékelés vagy kellemetlen hozzászólás elolvasása után kerested a miérteket és azt is látom, hogy hányszor nekifutottál annak, hogy a hírneveden esett csorbát kijavítsd.

Kerested a szavakat, kerested a megfelelő kifejezéseket, de csak a düh beszélt a leírt betűkön keresztül.

Így aztán hagytad is a fenébe és ott lóg megválaszolatlanul minden érdeklődő szeme láttára. Próbáltad jelenteni, de visszadobta a Google a kérelmed. Végül már csak abban bíztál, hogy érkezik valahonnan elég pozitív visszajelzés, ami eltakarja.

Mindeközben pedig a bizalom csak csökken és csökken, amikor meglátják a potenciális ügyfeleid a parlagon heverő negatív értékeléseket és kommenteket.

Megnyugtatlak, nem vagy egyedül. Rengeteg sorstársad küzd ezzel a mumussal nap mint nap.

Most lehetőséged nyílik, hogy megszabadulj ettől a tehertől!

Megválaszoljuk helyetted a negatív értékeléseidet!

Bízd ránk 3 értékelésed és mi most mindössze 2990 Ft-ért professzionális módon megválaszoljuk őket neked!

Duchai Márti vagyok, értékeléskezeléssel foglalkozom az ÉrtékelésTUNING Kft. alapítójaként. Mára több, mint 50.000 értékelés ment át a kezeim között. Átlagosan 30 – 40 közötti Google, Tripadvisor, booking.com, szállás.hu, Tustindex ügyfélfiókot kezelünk párhuzamosan, így pontosan tudom milyen macerás az egész.

Pláne, ha olyan válaszokat akarsz adni, amik

objektíven tájékoztatják az olvasókat

higgadtan kezelik a konfliktusokat

bizalmat építenek a törődés érzése miatt

melléd állítják a kételkedőket

elcsitítják a negatív hangokat

Nézd meg ezeket a videókat, amiket a témában készítettem:

A jó hír viszont az, hogy nem kell többet egyedül szenvedned vele!

Téged is foglalkoztat a téma már egy ideje és szeretnéd az értékeléseidet ellenségből a szövetségeseiddé tenni? Akkor ezt az ajánlatot neked találtuk ki. 

Mindössze 2990 Ft-ért most betekintést nyerhetsz az értékeléskezelés világába. 

Anélkül ismerkedhetsz meg az értékeléskezelés jelentőségével és nem utolsó sorban a minőségével, hogy egy komolyabb és egy fokkal költségesebb elköteleződésre szánnád el magad.

Március 17-ig küldd el a 3 legutálatosabb, legproblémásabb, legtöbb mérget okozó értékeléseidet, bárhova érkeztek is és megválaszoljuk őket helyetted! 

Ráadásul nem csak 3 választ kapsz, amit azonnal bemásolhatsz a válasz mezőbe!

Ezen kívül tiéd lesz:

Az utolsó szó jogán c. e-book 4990 Ft+Áfa értékben, amelyet bár elsősorban turisztikai vállalkozók számára írtam, de bármilyen szegmensben tevékenykedsz, hasznos lesz, mert az értékelők pszichológiájáról és a tipikusan tilos szavakról tudhatsz meg többet, valamint

egy 20 perces személyre szabott mini konzultáció, ahol eláruljuk, hogy mit tartottunk szem előtt az értékeléseidre adott válaszoknál, mire érdemes figyelni a jövőben 30.000 Ft+áfa helyett a csomag részeként!

Néhány ügyfelem is nyilatkozott a közös munkánkról

„Precíz ügyfélkiszolgálás, baráti hangvétel, maximális szakértelem! Gratulálok!”

Oszlánczi Réka, a Creppy Palacsintaház ügyvezetője 

„Márti maximálisan körüljárta a témát és a lehető legprofibb tanácsokkal látott el, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom!”

Cziráki Barbara, a Hazai Provence tulajdonosa

„Hozzáértő, kedves, naprakész.”

Nick Balázs, a Winyl and Wood tulajdonosa

Meggyőztelek? Akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és vágjunk bele a kalandba!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ha élni szeretnél ezzel a limitált ideig érvényes ajánlattal, akkor nincs más dolgod, mint néhány, a vállalkozásod jellegével kapcsolatos kérdés megválaszolása (ezek nekem kellenek ahhoz, hogy kontextusba tudjam helyezni az értékeléseidet), majd ezt követően magukat az értékeléseket bemásolni a történetükkel együtt.

Ezek után nincs más dolgod, mint

a vállalkozásoddal kapcsolatos kérdések megválaszolása (hogy kontextusba tudjam helyezni az értékeléseidet),

az értékeléseid bemásolása (egy kis háttérsztorival együtt),

az űrlap kitöltése után kattintás a 

“Élek az ajánlattal! – Ide nekem a 3 értékelésválaszt” gombra!

Mi fog történni most?

Az űrlap kitöltése után kártyával tudod kifizetni az ÉrtékelésVálasz csomag díját, ami egyszeri 

2990 Ft (bruttó)

Mi azonnal értesülünk a jelentkezésedről, és hozzálátunk a válaszoknak, hogy 2 munkanapon belül elküldhessük részedre. 

Ahhoz, hogy minél cégre és szituációra szabottabbak lehessenek a válaszok, kérlek, töltsd ki a beküldendő értékelés mellé a sztorit is, ami a háttérbe enged betekintést nekünk. 

A válaszok alatti küldés gombra kattintva eljutsz a fizető felületre, ahol bankkártyával vagy Barion tárcával tudod kiegyenlíteni a szolgáltatás ellenértékét. 

A sikeres tranzakciót követően megkapod a számlát, illetve a hozzáférést az Utolsó szó jogán című e-bookomba. 

2 munkanap elteltével emailben számíthatsz a beküldött értékeléseid válaszaira, majd telefonon egyeztetjük, hogy miért ezek a válaszok születtek, mit érdemes szem előtt tartani a jövőben hasonló szituációban. Emellett pedig csak remélni tudom, hogy elégedettségedet nem hagyod szó nélkül és megosztod velem véleményed a Google cégprofilomon, illetve hírét viszed a szolgáltatásnak a barátaid, üzleti partnereid körében. 

Ne habozz, töltsd ki az űrlapot és hadd dolgozzunk minél előbb a sikereiden. 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy pornográfiával, ill. politikával kapcsolatos szolgáltatások, személyek adatlapjaira érkezett kommentek, értékelések megválaszolásával nem foglalkozunk.